We hebben hier op PSX-Sense vaak leuke acties in samenwerking met verschillende uitgevers, maar Sony heeft nu wel iets heel bijzonders beschikbaar gesteld. We mogen namelijk de 500 Million Limited Edition PS4 Pro weggeven, waar er wereldwijd slechts 50.000 van zijn.

Deze console werd onlangs door Sony uitgebracht om te vieren dat er meer dan 500 miljoen PlayStation consoles zijn verkocht. Met een gelimiteerde oplage was deze console binnen de kortste keren helemaal uitverkocht, dus de kans is groot dat je net mis gegrepen hebt.

Maar niet getreurd, want Sony PlayStation geeft er één via PSX-Sense weg. Omdat het zo’n mooie prijs betreft, zul je hier wel echt iets voor moeten doen. Je zult namelijk drie vragen moeten beantwoorden én ons moeten overtuigen waarom jij deze console moet krijgen. Laten we beginnen met de vragen.

Vraag 1: Wanneer werd de originele PlayStation uitgebracht in Japan, Europa en Amerika?
Vraag 2: Welke PlayStation console verscheen in 2003, maar kwam nooit naar Europa?
Vraag 3: Hoeveel revisies hebben de PlayStation Portable en Vita gehad?

Als je deze antwoorden weet, dan stuur je die in en volg daarbij de onderstaande stappen. In aanvulling daarop moet je ons zien te overtuigen met jouw mooiste PlayStation herinnering. De PlayStation geschiedenis is rijk en wij horen graag wat jouw beste moment aller tijden is waarmee je ons probeert te overtuigen.

Dit kun je opschrijven, maar we moedigen creativiteit natuurlijk erg aan. Knutsel in Photoshop wat in elkaar, maak een video, boetseer een beeld… je kan het zo gek niet bedenken, maak er in ieder geval wat moois van! Helemaal klaar? Dan stuur je alles in en wie weet win jij deze prachtige PlayStation 4.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje '500 Million'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 9 november 2018. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.