Eind vorige maand startte het zesde seizoen van Fortnite alweer. Dit kwam tezamen met nieuwe inhoud voor het Starter Pack en de Battle Pass, waarvoor menig gamer de digitale portemonnee leegde om zo de nieuwste thematische skins te kunnen bemachtigen.

De pakjes die veelal in het teken van Halloween stonden, worden nu nog verder uitgebreid tijdens het Halloween evenement wat op 26 oktober van start gaat en duurt tot en met 4 november. Onder de noemer ‘Fortnitemares 2018’ zullen er – wanneer het zover is – nieuwe challenges opduiken die ‘griezelige beloningen’ zullen opleveren, maar wat het precies inhoudt heeft ontwikkelaar Epic nog niet bekendgemaakt.

Wel zijn ze dagelijks flink aan het teasen via hun officiële Twitter kanaal, waarmee we flarden van de mogelijke evenement details opvangen. Wat wil jij graag voor nieuws zien na update v6.20?

blank blank

De update die Fortnite op Fortnitemares 2018 moet voorbereiden zal vandaag voor enige downtime zorgen. Hierdoor zal de Battle Royale modus vanaf 10:00 uur tot een onbekend tijdstip niet speelbaar zijn.

blank