Eind volgende maand verschijnt RIDE 3 en beetje bij beetje geeft Milestone meer beelden van deze racer vrij. Vandaag een nieuwe trailer waarin de livery editor centraal staat. Met deze editor kan je elke motor zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Samen met beelden van deze editor, toont de trailer ook nog wat gameplay.

Dat is niet het enige nieuws, want de ontwikkelaar heeft ook nog details over de Season Pass en de verschillende edities van de game bekendgemaakt. Laten we beginnen met de verschillende edities.

Fysiek

  • Standaard editie
  • Special Edition – bevat: Season Pass & Ducati Panigale V4 Steelbook

Digitaal

  • Standaard editie
  • Gold Edition – bevat: Season Pass, Sport Bikes Pack, BMW R 1200 GS Pack en Credits Multiplier

Het Sport Bikes Pack bevat 4 motoren, 10 evenementen en 3 Trophies. Het BMW R 1200 GS Pack bevat 1 motor, 5 evenementen en 3 Trophies. De Credits Multiplier kan je in een modus naar keuze gebruiken en dat levert je tijdelijk dubbel zoveel credits op.

De Season Pass geeft toegang tot 12 uitbreidingen en die zijn weer goed voor 120 evenementen, 60 motoren en 36 Trophies. Er komt echter ook gratis content naar de game, zo is de ontwikkelaar van plan om 12 motoren kosteloos beschikbaar te stellen net zoals 60 extra evenementen.