Nieuwe Ghostbusters game aangekondigd

Ghostbusters, velen van ons kennen de vier fanatieke geestenjagers die in de jaren ’80 de bioscoopzalen onveilig maakten met een grandioze film. Vorig jaar is deze film een stapje verder gegaan en zo ontstond 25 jaar na de release van de film een heuse Ghostbusters game.

Deze game heeft flink aangeslagen en vandaag heeft ontwikkelaar Atari een nieuwe Ghostbusters game aangekondigd, namelijk Ghostbusters: Sanctum of Slime. In dit nieuwe deel is het grootste doel om samen te werken en dit kan met maximaal vier personen, net als het aantal hoofdpersonages in de film. Dit kan je offline doen, maar natuurlijk is het veel genialer om het online te spelen. Aangekondigd is ook dat er in deze game vele brute, sterke en grotere eindbazen in zitten, dus dit beloofd wel wat.

We zijn helaas nog niet verblijd met een releasedatum, maar het enigste dat we tot nu toe hebben is het plaatje hierboven. Het is nu puur afwachten op nieuwe informatie en zodra dat er is horen jullie meer.

 1. Anoniem -   
  conjo's avatar

  hell yea some slime shi***

 2.    120 XP
  vgamer's avatar

  *muziekje op de achtergrond*
  Tum tum tum tum, GHOSTBUSTERS! , tum tum tum…

 3.    195 XP
  gathuv's avatar

  Hier ben ik nou echt blij om =D De eerste heb ik al uitgespeeld XD

 4. Anoniem -   
  MF's avatar

  Even een geschiedenislesje: er was ruim 25 jaar geleden (1984 – hetzelfde jaar dat de film uit kwam) ook al een Ghostbusters game, o.a. op de C64. Daarna zijn er nog diverse andere GB games geweest. Zo bijzonder is het dus niet dat er ‘een heuse Ghostbusters game’ uitkwam 😉

 5.    140 XP
  fons78's avatar

  If there’s something strange in your neighborhood Who you gonna call? Ghostbusters!

  If there’s something weird and it don’t look good Who you gonna call? Ghostbusters!

  I ain’t afraid of no ghost I ain’t afraid of no ghost
  LOL