Er zijn plotseling nieuwe Trophies voor Assassin’s Creed: Odyssey opgedoken. Het gaat om twee nieuwe bronzen trofeeën die spelers kunnen verdienen. Hoewel de beschrijvingen niet al te veel informatie lijken te bevatten, geven we hierbij wel een waarschuwing voor mogelijke spoilers.

De eerste Trophy heet ‘The Show Must Go On’. Om deze te verdienen, moeten spelers een missie met dezelfde naam voltooien. De andere nieuwe trofee, genaamd ‘Lightning Rod’, geeft spelers de opdracht om ‘Steropes the Lightning Bringer’ te verslaan.

Het is vooralsnog onduidelijk waar deze Trophies precies aan gekoppeld zijn. In de volledige Trophy-lijst van Assassin’s Creed: Odyssey staan deze nieuwe trofeeën onder de noemer ‘DLC Trophy Pack 1′. Het kan zijn dat de Trophies bij de eerste betaalde uitbreiding voor de game horen. Deze uitbreiding, genaamd Legacy of the First Blade, verschijnt echter pas in december en het zou wel opvallend vroeg zijn als de Trophies daarvan nu al opduiken.

Een andere mogelijkheid is dat deze nieuwe Trophies gekoppeld zijn aan aankomende gratis uitbreidingen. Assassin’s Creed: Odyssey zal voor alle spelers worden uitgebreid met een reeks missies die onder de Lost Tales of Greece vallen. Het kan goed zijn dat deze missies ook nieuwe Trophies met zich meebrengen. Het is nu afwachten totdat Ubisoft met duidelijkheid komt.