Nadat we jullie eerder deze week een link hebben gegeven waarin we te maken kregen met een eigenaardige internet pagina onder het domein van Activision, is er vandaag weer een beetje nieuwe informatie gelekt over deze site. Er zijn op het internet twee plaatjes gesignaleerd die met het Activision-domein te maken hebben.

Op het eerste plaatje is een bord te zien met een signaal om geïnfecteerde mensen aan te geven, ‘waar’ exact is niet duidelijk. Dit kan misschien duiden op een nieuwe Resident Evil? Maar het kan natuurlijk ook horen bij het eerder suggereren van Prototype 2. Op het tweede plaatje is zo’n beetje hetzelfde te zien, alleen met andere bewoordingen.

Ook zijn er op het internet drie nieuwe slogans over de site gelekt en deze duiden:

“We’re here to help” reads the image, along with: “Don’t ever leave the green zone!”, and “3 of 3.”

We weten allemaal nog dat je in bepaalde zones zat in Prototype, dus de kans is natuurlijk erg groot dat het een nieuwe Prototype is. Ook wordt er nu gesuggereerd dat het mogelijk een nieuwe Left 4 Dead is, of al eerder uitgekomen Left 4 Dead games, aangezien Valve nu ook voor de PlayStation 3 produceert. Voor de onthulling is het allemaal nog even wachten tot 11 december, maar de plaatjes staan hieronder alvast voor jullie.