Relatief snel na het verschijnen van de eerste uitbreiding voor Strange Brigade dient zich vandaag de tweede alweer aan. Het tweede hoofdstuk oftewel level van de The Thrice Damned campagne is nu beschikbaar voor de game. Dit level heet ‘The Sunken Kingdom’ en de onderstaande trailer laat je hier wat van zien.

Samen met dit nieuwe level brengt Rebellion ook een nieuw personage naar de game en dat is Hachiro Shimizu. Je kunt hem apart verkrijgen via het Japanese Naval Officer Character Expansion Pack en in dit pakket tref je tevens het Mikhailov 38 geweer aan samen met het Marchador TT pistool en de schokgranaat. De amuletkracht van Shimizu is de ‘Decaying Demon Blast’.

Het personage pakket kost los €7,99 en het nieuwe level kost los €6,99. Wil je goedkoper uit zijn? Schaf dan de Season Pass aan. Verder heeft Rebellion nog gratis content uitgebracht voor de game. De ontwikkelaar voegt namelijk The Chamber map toe aan de Horde modus en Cut-Throat Caverns II en Forsaken City II zijn nu beschikbaar als Score Attack levels.