Nieuw personage en level voor Strange Brigade nu beschikbaar


Relatief snel na het verschijnen van de eerste uitbreiding voor Strange Brigade dient zich vandaag de tweede alweer aan. Het tweede hoofdstuk oftewel level van de The Thrice Damned campagne is nu beschikbaar voor de game. Dit level heet ‘The Sunken Kingdom’ en de onderstaande trailer laat je hier wat van zien.

Samen met dit nieuwe level brengt Rebellion ook een nieuw personage naar de game en dat is Hachiro Shimizu. Je kunt hem apart verkrijgen via het Japanese Naval Officer Character Expansion Pack en in dit pakket tref je tevens het Mikhailov 38 geweer aan samen met het Marchador TT pistool en de schokgranaat. De amuletkracht van Shimizu is de ‘Decaying Demon Blast’.

Het personage pakket kost los €7,99 en het nieuwe level kost los €6,99. Wil je goedkoper uit zijn? Schaf dan de Season Pass aan. Verder heeft Rebellion nog gratis content uitgebracht voor de game. De ontwikkelaar voegt namelijk The Chamber map toe aan de Horde modus en Cut-Throat Caverns II en Forsaken City II zijn nu beschikbaar als Score Attack levels.

Boxshot Strange Brigade

Strange Brigade

Releasedatum:
28-08-2018
Genre:
Actie
Uitgever:
Rebellion
Ontwikkelaar:

1 reactie

  1. Anoniem -   
    31.161.138..xxx's avatar

    but game

DLC Special: Strange Brigade – The Thrice Damned 3: Great Pyramid of Bes
Extra missie voor Strange Brigade – The Thrice Damned: Great Pyramid of Bes nu beschikbaar
Meer betaalde en gratis content onderweg voor Strange Brigade
DLC Special: Strange Brigade – The Thrice Damned 2: The Sunken Kingdom