http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4cf8e6508d6d4.jpg

Het LittleBigPlanet 2 mediacircus begint langzaam op gang te komen en wekelijks komen er nieuwe feiten, video’s en weetjes binnendruppelen. Deze game is namelijk één van de grote exclusives die begin volgend jaar naar de PlayStation 3 komt en is daarom zeer belangrijk voor Sony.

Als eerste zijn er twee box shots van deze game uitgekomen. Hoewel deze waarschijnlijk alleen voor de Amerikaanse versies gelden kunnen wij iets gelijkwaardigs verwachten. Jammer genoeg krijgen wij een andere ‘Collector’s Edition’ en zien wij niet de mooie boekhouders, maar krijgen wij enkel alle extra content en een zogeheten ‘Steel Case’.

[nggallery id=475]

Tevens kregen we te horen dat LittleBigPlanet 2 een ESBR rating heeft gekregen, wat inhoud voor welke leeftijd deze game geschikt is. Zoals verwacht is dit spel voor iedereen geschikt, wat erg positief is voor de verkopen. Naar verwachting zal er voor Nederland nog een apart cijfer komen, maar deze is zo goed als zeker hetzelfde.

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4cf8e77aa4ae0.jpg

Ook staat er een nieuwe reclame in de planning, waarin wij natuurlijk Kevin Butler weer zien verschijnen. Deze zal waarschijnlijk niet op de Nederlandse televisie verschijnen, maar zal wel te zien zijn op diverse grote gamewebsites. Veel is er verder nog niet over deze reclame bekend, maar deze zal als gewoonlijk weer zeer lachwekkend zijn.

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4cf8e72fc93ca.jpg

Om alle fans een pleziertje tijdens de feestdagen te doen hebben de heren van Media Molecule een zeer leuke rol inpakpapier ontworpen, waarop wij diverse Sackboy’s zien verschijnen. Zoals gewoonlijk zijn deze niet in de Nederlandse winkels te vinden, maar deze verschijnen vanzelf een keer op veilingsites als Ebay.

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4cf8e3075b3b2.jpg

Ook worden winkels flink aangekleed om deze langverwachte game te promoten. Zo zien we de displays waar de spellen in staan en een kostuum waarmee de aandacht wordt getrokken. Dit kostuum zal op grote evenementen te zien zijn en deze displays verschijnen in alle grote gamewinkels.

[nggallery id=477]

Het eerste stuk merchandise is ook gelijk vrijgegeven met een foto. We zien dat dit een mooie Sackboy is die de moeilijke taak om je controller vast te houden meekrijgt.

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4cf8e5701bd1a.jpg

Tot slot is er ook nog een video verschenen waarin wij wat meer informatie krijgen over de zogeheten ‘pins’. Deze zijn te vergelijken met de challenges van bijvoorbeeld Call of Duty of ‘badges’ uit Battlefield: Bad Company. We moeten namelijk bepaalde opdrachten voltooien, waarvoor wij uiteindelijk een beloning krijgen.