Nieuwe Battlefield V video gaat in op micro-transacties en meer


Veel ontwikkelaars maken tegenwoordig video’s waarin ze zelf aan het woord komen, zo ook in het geval van Battlefield V. Waar in de vorige video van Battlefield V Dev Talks de audio nog onder de loep genomen werd, gaan we nu in op Tides of War, spelersprogressie én misschien het meest interessante onderwerp: de micro-transacties.

De Tides of War wordt meer een soort wekelijkse bezigheid met diverse uitdagingen om te voltooien waarmee je het een en ander vrij kan spelen in de game, wat op zijn beurt weer aansluit op de spelersprogressie. Ook krijgen we een voorproefje op wat we kunnen bijkopen met onze zuurverdiende centjes. Het blijft puur cosmetisch, dus dat is in ieder geval een groot pluspunt.

Battlefield V verschijnt op 20 november. Je kan echter op 15 november al aan de slag, mits je de Deluxe Edition besteld hebt. Voor nu, check de video hieronder.

Boxshot Battlefield V

Battlefield V

Releasedatum:
20-11-2018
Genre:
Shooter
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:

1 reactie

  1. Anoniem -   
    62.235.132.xxx's avatar

    ‘Alleen cosmetisch, dus dat is een groot pluspunt’.

    Neen. Microtransacties horen niet thuis in een premium product, laat staan in een dat al verschillende special editions heeft. Punt.

    Dit gedrag toestaan, laat staan het bejubelen, omdat het ‘enkel cosmetisch is’, is ronduit belachelijk en geeft uitgevers zoals deze enkel meer ruimte om nog meer van dit soort onderhande tactieken toe te passen.

Dataminer vindt ‘Tutorial Mode’ en mogelijk nieuwe maps-voor Battlefield V
Battlefield V Firestorm bevat nu tijdelijk een duo-modus
Dataminer heeft mogelijke toekomstige wapens en gadgets voor Battlefield V gevonden
Micro-transacties worden aan Battlefield V toegevoegd met nieuwe update