Het is al even bekend dat Respawn Entertainment – het team achter de Titanfall-serie – werkt aan Star Wars: Jedi Fallen Order en dat deze game eind volgend jaar moet verschijnen. Electronic Arts heeft tegenover zijn investeerders laten weten dat dit niet de enige titel zal zijn van deze ontwikkelaar die in die tijdsperiode zal verschijnen.

Volgens EA staan er meerdere projecten van Respawn op stapel, die allemaal binnen een korte tijd van elkaar zullen verschijnen. Eén daarvan is dus al bekend, dus de grote vraag is wat er nog meer tijdens de feestdagen van volgend jaar zal verschijnen? De ontwikkelaar heeft wel al laten weten dat ze ook met een VR-game bezig zijn voor de Oculus Rift en die staat eveneens gepland voor volgend jaar. De kans is dus groot dat dit ook eind 2019 wordt.

Dit zouden dus de twee titels kunnen zijn waar Electronic Arts het over heeft. Er is natuurlijk altijd een kleine kans dat er nog een titel op de planning staat, maar dat we daar nog niets van hebben vernomen. Of dit het geval is zullen we hopelijk snel horen. Misschien Titanfall 3?