Fallout 76 verschijnt over twee weken en dan mogen we weer een grootse wereld gaan verkennen die verkeert in een apocalyptische staat. Deze onbekende wereld gaat natuurlijk gepaard met een hoop mysteries en die zul je kunnen gaan ontrafelen.

Bethesda heeft hier nu een voorproefje op gegeven door met vijf audiologs te komen die je iets meer inzicht op de aanwezige mysteries geven. Je kunt hieronder per mysterie de audiolog beluisteren en tevens tref je iets meer toelichting.

Curse of the Wendigo!

Men zegt weleens dat geld niet gelukkig maakt. Wanneer hebzucht geen grenzen kent en gierigheid wordt getolereerd, welke andere slechte eigenschappen zouden er dan nog te boven komen? Curse of the Wendigo! schijnt licht op deze vraag.

Sideshow Snallygaster

In Sideshow Snallygaster komt de kermis naar de Tyler County Fairgrounds. Billy Harding en zijn vader nemen een bezoekje.

The Mothman Cometh!

Niet alle wezens bevinden zich op de vaste grond; sommigen vind je ook in de lucht terug. Een dergelijke boeman wordt zo al generaties door bange West Virginians gemeld. The Mothman Cometh! begint in Morgantown Municipal Hospital. We sluiten ons aan bij de jonge Mary Scarberry aan de zijde van haar bed, wanneer ze net ontwaakt.

The Beast of Grafton

The Beast of Grafton vindt plaats in de heuvels dichtbij Grafton, waar de lokale bevolking meldt een vreemd wezen in het bos te hebben gezien. Robbie Cockrell en Peggy Mansfield waren net vertrokken om Peggy’s verjaardag te gaan vieren. Een volle maan verscheen terwijl ze aan het rijden waren.

The Strange Encounter in Flatwoods

Who Goes There?: The Strange Encounter In Flatwoods begint op een vreselijke nacht wanneer een jonge Pioneer Scout, Fred Fisher, zich in een hachelijke situatie bevindt door in een donkere ruimte te zijn gevallen.