Square Enix maakt DLC plannen voor Just Cause 4 bekend

We zien het tegenwoordig steeds vaker gebeuren. Ontwikkelaars of uitgevers die de DLC plannen bekendmaken voordat de game daadwerkelijk verschenen is. Ook met Just Cause 4 is dat het geval, want uitgever Square Enix heeft aangekondigd wat de toekomst te bieden heeft voor de game.

In de onderstaande trailer worden drie uitbreidingen kort toegelicht en daarmee zijn ook de namen bekend van de verschillende pakketten. Het eerste pakket heet ‘Dare Devils’ en hierin neemt Rico het tegen de verschillende gangs van het eiland Solís op in allerlei adembenemende en gevaarlijke races.

Het tweede pakket genaamd ‘Demons’ draait om een demonische kracht dat Solís geïnfecteerd heeft. In het derde en tevens laatste pakket genaamd ‘Danger’ moet je het opnemen tegen de ex-baas van Rico, die plots op het eiland is verschenen. Deze ex-werkgever neemt allerlei geavanceerde technologie, wapens en extreem goed getrainde soldaten met zich mee.

Wat de prijzen voor deze uitbreidingen zullen zijn is nog niet bekendgemaakt. Wanneer je de Gold Edition aanschaft, dan krijg je automatisch toegang tot deze content en dat dan 7 dagen eerder. Just Cause 4 verschijnt op 4 december.

Boxshot Just Cause 4

Just Cause 4

Releasedatum:
04-12-2018
Genre:
Actie
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1. Anoniem -   
  84.241.204..xxx's avatar

  Ziet er ziek uit maar eerst ff wachten of hij goed presteert

 2.    1854 XP
  ps4 ps4's avatar

  leuk.

  mvg

 3.    325 XP
  Gio-the-Gamer's avatar

  Ik twijfel nog tussen standaard edition of Gold edition. Ik wacht ook reviews af om definitieve keuze te maken

 4.    1647 XP
  surirav1995's avatar

  @Gio-the-Gamer: ik zou gewoon wachten. Die editions raken nooit op en gold is als eerste niet waard misschien over 1 jaar dat alles in pakket hoort voor minder dan 60€

Eerste uitbreiding voor Just Cause 4 aangekondigd
Just Cause 4 patch zorgt voor betere graphics en performance
Nieuwe Just Cause 4 update is nu beschikbaar
Just Cause 4 alleen vandaag voor €35,- verkrijgbaar