Het hoogtepunt van de PlayStation Store update van afgelopen week was toch wel de nieuwe release van Pacman. Naast deze game die wij zelfs beloonden met een dikke negen, lanceerde ontwikkelaar Housemarque de game Dead Nation.

Deze zombieknaller volgt het verhaal van twee helden die immuun zijn voor het zich steeds sneller uitbreidende zombievirus, die op zoek zijn naar andere overlevenden. In hun tocht om dit doel te bereiken ruimen ze met de meest ‘over the top’ wapens alle zombies uit de weg en knallen ze er vrolijk op los.

Dit is natuurlijk een game die je met vrienden wilt spelen en dan is het ook handig om een beetje te kunnen overleggen met elkaar, of gewoon een gezellig praatje te maken tijdens het knallen. Helaas kon dit in de uiteindelijke versie van Dead Nation niet, maar gelukkig komt er binnenkort een patch aan om dit te realiseren. Housemarque had het volgende te zeggen.

“It’s regrettable that voice chat did not make it into the final game straight away,”

“We at Housemarque put our hearts and souls into our games and we hope that many people enjoy the fruits of our labour and that we are able to create thrilling gaming moments for all of our players.

“The game is currently missing this feature, which is a major issue for some players, but we think that releasing Dead Nation has been the right decision as the game is still great fun.”

Wanneer de patch er is weten we nog niet, maar we houden jullie op de hoogte.