Dead Nation krijgt een voice chat patch

Het hoogtepunt van de PlayStation Store update van afgelopen week was toch wel de nieuwe release van Pacman. Naast deze game die wij zelfs beloonden met een dikke negen, lanceerde ontwikkelaar Housemarque de game Dead Nation.

Deze zombieknaller volgt het verhaal van twee helden die immuun zijn voor het zich steeds sneller uitbreidende zombievirus, die op zoek zijn naar andere overlevenden. In hun tocht om dit doel te bereiken ruimen ze met de meest ‘over the top’ wapens alle zombies uit de weg en knallen ze er vrolijk op los.

Dit is natuurlijk een game die je met vrienden wilt spelen en dan is het ook handig om een beetje te kunnen overleggen met elkaar, of gewoon een gezellig praatje te maken tijdens het knallen. Helaas kon dit in de uiteindelijke versie van Dead Nation niet, maar gelukkig komt er binnenkort een patch aan om dit te realiseren. Housemarque had het volgende te zeggen.

“It’s regrettable that voice chat did not make it into the final game straight away,”

“We at Housemarque put our hearts and souls into our games and we hope that many people enjoy the fruits of our labour and that we are able to create thrilling gaming moments for all of our players.

“The game is currently missing this feature, which is a major issue for some players, but we think that releasing Dead Nation has been the right decision as the game is still great fun.”

Wanneer de patch er is weten we nog niet, maar we houden jullie op de hoogte.

Boxshot Dead Nation

Dead Nation

Releasedatum:
30-11-2010
Genre:
Avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
Review: Dead Nation (PS Vita)
Gepubliceerd op 23 apr, 2014 om 08:45
Dead Nation komt morgen naar de PS Vita en is Cross-buy
Gepubliceerd op 15 apr, 2014 om 13:55
Dead Nation: Apocalypse Edition komt naar de PS4
Gepubliceerd op 26 feb, 2014 om 14:23
Dead Nation: Road of Devastation krijgt een trailer
Gepubliceerd op 28 sep, 2011 om 16:15
  1.    140 XP
    fons78's avatar

    Er is vandaag een patch voor uit gekomen 😉

  2.    6677 XP
    Myx's avatar

    Zou online co op helemaal afmaken