Shadow of the Tomb Raider verscheen half augustus en in onze review kreeg de game een prima cijfer. Het nieuwe avontuur van Lara Croft is de moeite waard, omdat ze weer prachtige locaties bezoekt en omdat deze game natuurlijk het ‘origins’ verhaal van haar afsluit.

Mocht je wegens wat voor reden dan ook nog niet in het bezit zijn van een exemplaar, dan hebben we vandaag een leuke actie voor je. In samenwerking met Square Enix mogen we maar liefst vier keer een exemplaar van de game weggeven voor de PlayStation 4. En om het compleet te maken, doen we er ook nog een paar goodies bij!

Het Shadow of the Tomb Raider pakket bestaat uit het volgende:

  • Exemplaar van de game
  • Stempels
  • Magneten
  • Verzamelmunt

Leuk pakket, nietwaar? Wat moet je doen om kans te maken op één van de vier pakketjes die we weggeven? Dat is niet al te ingewikkeld, geef antwoord op de onderstaande drie vragen en wie weet speel jij binnenkort het nieuwste avontuur van Lara.

Vraag 1: In welk gebergte is de verborgen stad Paititi gelegen?
Vraag 2: Welke god wordt door de sekte in Paititi aanbeden?
Vraag 3: Tegen welk hoofd van Trinity neemt Lara het deze keer op?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen. Zet voor het gemak ook even je adresgegevens erbij, dat maakt het afhandelen gemakkelijker mocht je de winnaar zijn.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Tomb Raider'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Square Enix zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 10 november 2018. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Square Enix.