‘Dit bericht bevat mogelijke spoilers’

Wellicht weet je het nog hoe je met John Marston ooit Mexico betrad in Red Dead Redemption, iets wat jammer genoeg niet mogelijk is in Red Dead Redemption 2. Alhoewel je Mexico kunt zien vanaf het westen in New Austin, kun je er niet komen, dit komt door een onzichtbare muur die Rockstar heeft geplaatst. Wie echter een beetje weet te glitchen, zal het lukken om toch langs deze muur te komen en dus ook in Mexico.

Om in Mexico te komen dien je genoeg progressie geboekt te hebben om in New Austin te kunnen rondrijden. Wanneer je dan naar het verre westen gaat richting de Sea of Coronado, kun je in Mexico komen.

Hoe je door die onzichtbare muur komt? Dat legt de onderstaande video je uit. Wanneer je dan eindelijk in Mexico bent, zie je dat er helaas niet veel te doen is. Het is een nogal uitgeklede versie van El Presidio, maar we weten nooit wat Rockstar hier in de toekomst nog mee gaat doen.

De hoop op verhalende nieuwe content hebben we niet opgegeven, hoewel dit met Grand Theft Auto V wel werd beloofd, maar nooit is gebeurd.