Modus Games komt met video over de laatste updates voor Override: Mech City Brawl

Zoals bij sommigen wellicht bekend is de beta van Override: Mech City Brawl al even afgelopen en het zal geen maand meer duren totdat de game daadwerkelijk uitkomt. De release staat gepland voor 4 december.

Uiteraard zit de ontwikkelaar niet stil en zij werken aan de laatste verbeteringen voor de game die zijn voortgekomen uit de feedback naar aanleiding van de beta.

Eén van de grote veranderingen is de manier waarop dashing werkt om trollen te voorkomen, evenals de toevoeging van een timer voor dezelfde reden. Twee personages worden speciaal aangepakt, omdat deze of te sterk of te zwak bleken te zijn. Het betreft hier Contessa die te sterk was en Pescado die te zwak was.

Misschien het belangrijkste is wel dat er een tutorial is toegevoegd, zodat toekomstige spelers niet blind in een gevecht gegooid worden. In de video hieronder bespreekt de ontwikkelaar alle aanpassingen en tevens krijg je nieuwe beelden te zien.

Boxshot Override: Mech City Brawl

Override: Mech City Brawl

Releasedatum:
04-12-2018
Genre:
Vechten
Uitgever:
Modus Games
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

Zie wat Override: Mech City Brawl te bieden heeft in nieuwe trailer
Schrijf je nog snel even in voor de Override: Mech City Brawl beta
Vecht met grote mechs in de fighting-game Override: Mech City Brawl