Warner Bros. en Avalanche Studios brachten in 2015 de game Mad Max uit voor de PS4, een op zich vermakelijke titel, maar ook weer niet een hele bijzondere game. De game is enkele maanden na release zo goed als uit de schijnwerpers verdwenen, maar plots duikt er vandaag – ruim 3 jaar later – weer een update op.

Het kan zijn dat Avalanche momenteel bugs aan het wegwerken is in Just Cause 4 en wellicht ook snel een update klaar kon hebben voor Mad Max, maar alsnog is het bijzonder. Wat ook opvallend is, is de grootte van deze update. Patch 1.06 is namelijk maar liefst 20GB groot, wat alle uitgebrachte updates voor de game op 31.2GB zet.

Je verwacht dan op zijn minst een uitbreiding voor de game, heel veel nieuwe content of een hele hoop aanpassingen, maar dat is niet het geval. De update lost simpelweg de Death Runs problemen op die opdoken na de vorige patch die eind augustus plots werd uitgebracht. Die update was met ruim 10GB ook aan de behoorlijk forse kant. Er gaat hier dus overduidelijk iets mis met de compressie van de updates, want deze groottes zijn wel heel extreem.

Hello everybody, We’re happy to let you know that we have just released an update that will fix the issue with the Death Runs that occured after our previous patch. Now get out there and finish eliminating your enemies on your path to greatness in your Magnum Opus