De early access periode van Battlefield V is bijna voorbij en gedurende deze periode zijn er ook weer de nodige problemen naar voren gekomen. Uiteraard doet DICE haar best om dit allemaal te verhelpen en de ontwikkelaar heeft zodoende zelfs al een update klaarstaan voor de release van de Deluxe Edition.

Mensen die vroeg de game wilden spelen moesten wel in het bezit zijn van de pc- of Xbox One-versie, met EA Access konden zij dan vroegtijdig aan de slag. Morgen eindigt deze periode en kunnen kopers van de Deluxe Edition ook aan de slag met de game. Heb je deze editie niet? Dan moet je nog wat langer wachten, want op 20 november is de officiële release. Alle releasedata van Battlefield V kun je eventueel hier terug vinden.

De patch die klaarstaat is 350MB op de PS4 en gaat live alvorens de Deluxe Edition beschikbaar is, zodat iedereen deze mee kan pakken. DICE heeft niet de precieze details gecommuniceerd, maar gaf eerder al wel aan heel veel gebruikersinterface frustraties te hebben opgelost.