Op Reddit heeft Treyarch een boekje open gedaan over de gigantische update die gisterenavond live is gegaan voor Call of Duty: Black Ops 4. Deze update brengt ontzettend veel veranderingen en toevoegingen met zich mee, alsook de nodige nerfs.

Om te beginnen heeft Treyarch een dedicated playlist toegevoegd voor de nieuwe Nuketown-map, die sinds gisteren beschikbaar is. Qua nerfs is het effect van de Strobe Light Operator Mod voor de SG12 omlaag gehaald met minder brightness en range. Een andere grote nerf is voor Ajax, met een reductie van het 9-Bang effect en een aangepaste accuraatheid bij het gebruik van een schild. Het Tactical Mask kan nu ook de 9-Bang counteren, iets wat meerdere malen door de community werd aangegeven als mogelijk goede verbetering.

Naast de Nuketown playlist is er ook een Endurance Chaos Moshpit playlist in de featured categorie bijgekomen voor de multiplayer. Met dubbele score limieten, 6v6 matches met als modi Team Deathmatch, Domination, Hardpoint en Kill Confirmed. Om de Black Market wat aantrekkelijker te maken introduceert men de Daily Tier Skips in de multiplayer en Blackout voor alle spelers. Win een match, verdien een merit en je kunt een Bonus Tier unlocken.

Als mooie toevoeging is de Bowie Knife nu beschikbaar gesteld in Blackout, die ga je overigens ook nodig hebben. Zombies hebben namelijk Nuketown Island in bezetting genomen en dan is een Bowie Knife natuurlijk een fantastische wapen keuze.

De volledige changelog kun je hier checken, de update is nu beschikbaar.