Fallout 76 wordt gebombardeerd met negatieve reviews op Metacritic

Fallout 76 is vanaf vandaag officieel verkrijgbaar voor de PS4, Xbox One en pc, maar het gaat niet helemaal soepel. Op Metacritic zijn momenteel nog weinig reviews te vinden van critici, logisch ook, aangezien het een online game betreft met behoorlijk wat vereiste gameplay uren. Wat je er echter wel kunt vinden zijn heel veel negatieve reviews van de gebruikers.

We kunnen wel stellen dat de game door de gamers zelf zo goed als afgemaakt wordt, de gemiddelde gebruikersscore is momenteel een 2.1, zoals je hier kunt zien.

Als we de genoemde punten doornemen zien we dat heel veel mensen de game leeg en saai vinden. Vooral het ontbreken van non-player controlled personages is een groot minpunt voor de community. Wat betreft de graphics wordt de game ook afgebrand, het zou er volgens menigeen ‘niet uit zien’. Dan de bugs, ook daarover krijgt de game er flink van langs, mensen noemen de game ‘broken’ en een ‘bugfest’.

Wanneer je de reviews doorneemt zie je best wel veel heftige kritieken en het is eigenlijk zoeken naar positieve reviews. Metacritic reviews moet je logischerwijs met een korrel zout nemen, aangezien gebruikers vaak hun ongenoegen uiten met een 0 of een 1 en als ze de game goed vinden meteen springen naar een 10. De negatieve klanken overheersen momenteel echter enorm, we zijn daarom erg benieuwd naar jullie ervaring tot nu toe met de game, mocht je deze al gespeeld hebben.

Wij verwachten onze review tegen eind volgende week te kunnen publiceren, want ook wij moeten natuurlijk uitgebreid in de game duiken.

Boxshot Fallout 76

Fallout 76

Releasedatum:
14-11-2018
Genre:
Adventure-RPG
Uitgever:
Bethesda
Ontwikkelaar:

65 reacties

  1. Anoniem -   
    94.212.132..xxx's avatar

    Clickbait artikel. Metacritic is de meest waardeloze review site die bestaan. Meeste trollers hebben de game niet eens gespeeld en hebben een 0 als cijfer. Dat jullie dit als artikel plaatsen vind ik best sneu.

  2. Anoniem -   
    87.215.32..xxx's avatar

    Ik heb FO76 sinds vanochtend en heb het 2u gespeeld. Daarna gelijk de auto in gesprongen en de game teruggebracht. De game kan misschien met een groepje vrienden leuk zijn , maar solo is de game niet leuk.

  3. crew Management -    4799 XP
    M4GN3T's avatar

    @94.212.132..xxx: Het speelt in de community, dus dan nemen we het mee. Clickbait is het niet, want de titel is letterlijk hoe het is.

    Verder is deze comment thread juist een plek voor wederhoor en kunnen anderen laten weten of ze het ermee eens zijn of niet.

  4.    107 XP
    jantjedegamer's avatar

    @94.212.132..xxx:

    Youtubers kraken het spel ook af, er zijn maar een paar positieve videos.
    Waarschijnlijk de fans van Fallout.

  5.    37 XP
    Dutch86's avatar

    @94.212.132..xxx: lezen is lastig he. Staat toch dat je metacritic meestal met een korrel zout moet nemen. En verder vragen ze om de mening van de community die het al gespeeld zou hebben. Dus niks sneu aan..

  6. crew Management -    4799 XP
    M4GN3T's avatar

    @Dutch86: Precies dit, het doel is niet om Fallout belachelijk te maken of de Metacritic reviews in hoog vaandel te zetten, maar meer om een plaats te bieden voor de meningen van anderen.

  7. Anoniem -   
    94.130.67..xxx's avatar

    halve wegen 2019 is het vast een prima te pruimen spel.

  8. Anoniem -   
    2a02:a445:11af:1:851:2de8:44a4:8.xxx's avatar

    Ziet er beter uit dan fallout4 en al had die game wel npcs de game voelde net zo dood en leeg

  9. Anoniem -   
    188.207.80..xxx's avatar

    Ik heb de CE besteld, maar gelukkig nog niet aan toe gekomen. Die gaat gelijk weer retour. 🙂

  10. Anoniem -   
    163.158.130.xxx's avatar

    Is het ooit anders geweest bij een fallout game?

  11. Anoniem -   
    188.206.73.xxx's avatar

    Wat een bout game gelijk terug gebracht en me geld terug gekregen. Had hoge verwachtingen van fallout76 maar totaal afgehaakt

  12. Anoniem -   
    2a02:a03f:4840:ff00:541f:aa8e:8f1d:a.xxx's avatar

    Kga niet liegen… Ik dacht dat NPC voor Non-Playable Character stond i.p.v. non-player controlled personages

  13.    3615 XP
    20style [20]'s avatar

    Had het al gedacht, als de beta al niet speelbaar is dan de volledige game ook niet

  14. Anoniem -   
    95.97.44..xxx's avatar

    @2a02:a03f:4840:ff00:541f:aa8e:8f1d:a.xxx:

    Staat ook voor Non Playable Character en niet voor de onzin de tekst.

  15.    229 XP
    DenZon's avatar

    Ik heb hem net voor pc gekocht komt dit artikel voorbij hahaha…nou ik heb er in ieder geval geen 60 euro voor betaald maar 37. Tot nu toe vind ik het prima wegspelen. Ben benieuwd naar de toekomstige updates.

  16. Anoniem -   
    89.99.217..xxx's avatar

    Ik vond de bèta wel aardig wegspelen eigenlijk. Beetje hersenloos misschien, maar dat is soms ook wel eens lekker. Heb de game alsnog geannuleerd omdat ik niemand meer heb om mee te spelen. Maar anders had ik er wel wat lol mee gehad, denk ik. En het kan alleen maar beter worden vanaf hier.

  17.    86 XP
    Fidanovski's avatar

    Ik heb het spel gekocht maar nog niet uitgeprobeerd wat boeit mij het heb de spel toch voor 5,80 euro gekocht hahahaha

  18. Anoniem -   
    2001:1c04:3007:ac00:e989:fad1:a994:d.xxx's avatar

    Ge-azijn-zijk meeste hoor, spel speelt bijna net zo als Fallout 4, alleen heb je wat kleine extra aspecten waar je rekening mee moet houden (hunger, thirst) en ja natuurlijk het is online, en wat bugs gezien, ja so what, moet je onderhand wel gewend zijn van een Bethesda game, ze hebben het zelf van te voren nog aangegeven, en wat NPCs gezien, het is een beetje teleurstellend om steeds robot NPCs of Holotapes questen te ontvangen, maarja, shit happens.

  19. Anoniem -   
    2001:1c05:1a03:ca00:ec1d:588e:9947:d.xxx's avatar

    Juist wat kenmerkend is voor fallout is, zit er nu niet in. Dat zijn boeiende NPC’s die het verhaal interessant maken en wat meer diepgang geven. Daarbij staat fallout al niet bekend als franchise met een top verhaal en single player. Maar als je het verhaal en single player er helemaal uitsloopt dat blijft er niet veel over als alleen een fallout setting.

  20. Anoniem -   
    2a02:a03f:5e0b:6600:a4d9:bb4c:71d8:2.xxx's avatar

    @Fidanovski: via cd keys zeker.
    Alleen de beta allicht

  21. Anoniem -   
    84.241.196..xxx's avatar

    Zeikvolk zeg, ook degene die de game hebben besteld en hem al gelijk annuleren zonder gespeeld te hebben. Echt… wat is internet toch een afvoerputje van de verotte maatschappij geworden.

    En nullen geven slaat natuurlijk nergens op op metacritic. Het lijkt wel alsof rdr2 heilig is en fallout 76 de zondebok.

    Jammer voor die mensen, ik heb er echt veel plezier mee.

  22. Anoniem -   
    2405:8100:8000:5ca1:0:0:46:4.xxx's avatar

    @M4GN3T:

    Waarom zetten jullie dan metacritic expliciet in de titel terwijl dat niet de enige mediasite is waar de game word afgebrand? En is de commentssectie bij jullie aankomende review niet de plaats waar de meningen van de psx-users horen te komen?

  23. Anoniem -   
    2405:8100:8000:5ca1:0:0:46:4.xxx's avatar

    Jullie kraakten Fallout toch ook af in jullie preview? Zo verbaasd ben ik dan ook niet met de slechte USER reviews. En die User reviews mag je soms met een korreltje zou nemen en soms ook niet.
    Games die een 6 of een 7 krijgen, en die door users worden beoordeeld met een 8 of hoger check ik wel altijd uit.

    Terugkomend op jullie preview:

    Bergafwaarts

    En dan nu het moment waarop wij geërgerd raakten. Toegegeven, we hebben hier te maken met de B.E.T.A. dus er kan nog van alles veranderen, maar de release duurt niet lang meer en we maken ons wat zorgen over de staat waarin de game nu verkeert. Op technisch vlak is het echt een zooitje. De framerate was ronduit slecht op de normale PlayStation 4 waarop we de B.E.T.A. hebben gespeeld. Op de meest onverklaarbare momenten zakte deze gewoonweg in. Je verwacht misschien wat framerate drops wanneer er bijvoorbeeld veel explosies of weerseffecten in beeld zijn, maar dat was niet per se altijd het geval. De framerate daalde gewoon op de meest willekeurige momenten, soms zelfs naar onspeelbare niveaus.

    En dan nog het ding wat zowaar een kenmerk is van Bethesda Game Studios, bugs. En geloof ons wanneer we zeggen dat die er in overvloed waren. De hitboxes van vijanden zijn nog altijd een ramp, waardoor je een vijand vaak niet raakt terwijl je zeker weet dat je raak geschoten hebt. We zijn zelfs een paar vijanden tegengekomen die gewoonweg géén hitboxes hadden, waardoor zij ons rustig konden aanvallen terwijl wij niks konden beginnen. Tel daar rare physics bij op, vast komen te zitten in de omgeving waardoor je moet fast-travellen om vrij te kunnen komen en nog wat vreemde grafische glitches en het is duidelijk dat er technisch nog wat werk aan de winkel is.

    Dit zegt mij al genoeg, ook al was het een beta. Het feit dat het spel zo kort na de beta al verkrijgbaar is, zegt genoeg over de staat waarin de game zich verkeert..

  24. crew Management -    4799 XP
    M4GN3T's avatar

    @2405:8100:8000:5ca1:0:0:46:4.xxx: omdat het anders clickbait genoemd wordt en omdat de review nog even duurt en mensen toch op tijd meningen willen lezen

  25. Anoniem -   
    84.198.153..xxx's avatar

    Mooi. Hopelijk geeft dit weer aan dat men niet zit te wachten op een online game wanneer dit niet wedstrijdpotjes zoals overwatch/fortnite/fifa etc. zijn. Aankomende Final Fantasy XV updates zijn ook niet voor niets geannuleerd. Weg met die games as a service-based titels!

  26. Anoniem -   
    83.82.228..xxx's avatar

    @87.215.32..xxx: het valt best goed in je eentje te spelen. Het is trouwens onmogelijk om alleen te spelen aangezien er constant mensen zijn die je volgen.

  27.    41 XP
    Zadazoop's avatar

    @Fidanovski: your kidding right?

  28. Anoniem -   
    145.129.86..xxx's avatar

    @DenZon: ik heb hem net gekocht voor 33 euro bij allkeyshop pc.

  29. Anoniem -   
    217.103.228.xxx's avatar

    @2a02:a03f:5e0b:6600:a4d9:bb4c:71d8:2.xxx: hahahaha nee gewoon letterlijk voor 6 euro orgineel kan je wel aan je verkopen voor 40 euro

  30.    86 XP
    Fidanovski's avatar

    @Zadazoop: hahahaha nee echt waar heb zelfs bonnetje xD

  31.    86 XP
    Fidanovski's avatar

    @2a02:a03f:5e0b:6600:a4d9:bb4c:71d8:2.xxx: hahahha nee sorry daar doe ik niet aan

  32. Anoniem -   
    77.165.36..xxx's avatar

    @87.215.32..xxx: als je na 2 de game terugbrengt geloof ik niet dat überhaupt voorgaande delen gespeeld heb. Fallout heeft altijd al een opbouw gehad. Dont burn iT before you learn iT

  33.    229 XP
    DenZon's avatar

    @145.129.86..xxx: loopt ie soepel bij jou? Ik heb mijn refreshrate van 144hz naar 60hz moeten zetten. Nu loopt ie stable 60 FPS op medium settings.

  34. Anoniem -   
    82.74.15.xxx's avatar

    Ik vind het een vermakelijke game, maar zie toch liever een singleplayer versie.
    Met Fallout 4 heb ik me heel wat uurtjes bezig gehouden, maar zo als Fallout 76 nu is, denk ik niet dat het me net zoveel uurtjes bezig houd als 4.
    Ben uiteindelijk toch niet zo enthousiast over een multyplayer versie.

  35. Anoniem -   
    2a02:a458:4ec9:1:7588:6260:368f:b.xxx's avatar

    @94.212.132..xxx: Metacritic is juist de beste review sites als het om games gaat, voor films niet.

  36. Anoniem -   
    82.74.254..xxx's avatar

    Het spel zat bij mijn nieuwe console omdat ik liever een witte console wilde en geen zwarte, witte zijn niet los verkrijgbaar helaas. Heb uiteindelijk €300 euro betaald met inruil van mijn XboxOneS, heb uiteindelijk de S met winst ingeruild :).
    Heb het spel nog niet kunnen testen omdat ik eerst bezig ben geweest met het kopiëren van games.

  37. Anoniem -   
    207.46.13..xxx's avatar

    Ik heb Fallout 76 en heb direct al een aantal problemen gevonden.

    -De vijanden teleporteren soms
    -De vijanden Floaten over de grond
    -Vijanden richten hun voor wapen omhoog
    -Bij een headhot ontstaat er een 2 hoofd en de body verdwijnt direct
    -Lagg en stuttering

    Naast dat is er niet heelveel te doen en de game voelt als een Beta indie game.

    Ik hoop dat ze deze en meerderen punten gaan verveteren en ook watmeer content in de game stoppen wat op het moment is het zeker niet de volle prijs waard.

  38.    55 XP
    Ceogamer's avatar

    Het zou leuk zijn als ze op termijn ook een echt verhaal toevoegen en toch NPC’s toevoegen, er klagen genoeg mensen over in elk geval. Veel liever een echte Fallout ervaring in co-op dan dit..

  39.    27 XP
    jerzelf's avatar

    fallout 76 is broken

  40.    2264 XP
    peyj's avatar

    Mensen klagen altijd graag. Was ook wel te verwachten. Ik heb gisteren even kunnen spelen, en ondanks dat de game soms wat beter aan voelt heb ik nog steeds last van de lag spikes en framedrops. Maar niet zo dat het game brekend is. Ik ga me prima vermaken met deze game, laat de rest maar haten :).

  41.    2264 XP
    peyj's avatar

    @207.46.13..xxx: Haha, niet veel te doen? Dan loop je echt de verkeerde kant op of je negeert alle quests die erbij verschijnen. Gisteren maar even kunnen spelen, maar ik werd gebombardeerd door events en quests. Ik wist op een gegeven moment even niet meer wat ik nou eerst moet doen.

    Ik verwacht trouwens dat Bethesda hun eigen game heeft overschat en simpelweg geen tijd meer had om alle fouten te patchen.

  42.    73 XP
    Strydom's avatar

    @94.212.132..xxx: Lees eens verder dan die cijfers, dan vindt je vaak wel enige nuance.

    On topic: Moet zeggen dat ik hier niet raar van opkijk, ik verwacht ergens ook geen goed cijfer voor deze game door reviewers, ik gok een zesje. Heb wel moeten lachen om die kerel die na 2 uur is teruggereden naar de winkel om de game terug te brengen:p Het zou voor de review interessant zijn als PSX zou testen op een gewone ps4 en ps4 pro.

  43. Anoniem -   
    93.117.200.xxx's avatar

    Ik vind het echt een heerlijke game, snap niet waar mensen problemen mee hebben. Prachtige wereld, en lekker overal graven naar subplotjes. FO76 dropt de grote main questline van vorige delen, maar in ruil daarvoor krijg je die scavange hunt die in Fallout 4 zo goed was, het verkennen van subareas en leren kennen wat daar gebeurd is, om vervolgens al je junk te gebruiken om alles weer lekker te upgraden

  44. Anoniem -   
    93.117.200.xxx's avatar

    @93.117.200.xxx:

    Dit dus, ik heb niks te klagen over de game.

  45.    629 XP
    Mouse_NL's avatar

    Deze game laten liggen voor wat het is. De game serie vind ik best oké, maar zo een online gedoe hoeft niet zo zeer voor mij. Met RDR 2 in de pocket zou ik deze game ook nog niet kunnen spelen, want ook AC Odessey staat te wachten. Veel plezier met dit spel !

  46. Anoniem -   
    84.29.44..xxx's avatar

    Ik ben er open minded in gegaan,ik vind alles prima tot nu toe…..alleen die rot lag(pc).

  47.    177 XP
    MrStef85's avatar

    Ik hoorde al van een kameraad dat ie niet echt top is. Deze sla ik dus over.

  48. Anoniem -   
    62.140.132.xxx's avatar

    @94.212.132..xxx: dank je voor mijn woorden 🙂

  49. Anoniem -   
    62.238.131.xxx's avatar

    Ik heb de game in bezit maar sorry hoor het is gewoon een leuke game ! Mensen hebben te veel verwachtingen van games de laatste tijd en gaan het vergelijken met Red dead redemption 2 XD gewoon zielig ! Ja het is zonde dat er geen npc’s inzitten maarja alsof die en doel hadden in fallout 4 xd die voelde levenloos aan ! Ze mogen indd iets meer in de wereld steken dat zeker heb hem nu 2 uurtjes gespeeld en kwam al dik 15 man tegen ! Hartsikke leuk om dat te zien dat je de wereld deelt met andere in plaats van jezelf met levenloze npc’s ! De game is voor mij een 6/10 dat is mijn MENING! al doen ze toch npc’s erin wat ik zeker weet dat ze dat gaan doen na al die slechte en overdreven reviews maakt het de map wat voller en iets leuker ! Verder geen problemen mee ! Als je het niks vindt prima maar blijf er niet over zeiken en ga verder rijden op je paardje in Red dead XD voor alle fallout players have fun !

  50. Anoniem -   
    62.238.131.xxx's avatar

    @84.29.44..xxx: geen last van op me ps4 pro ! Enkel waneer er 8 man zijn die in battle zitten maar dat is voor even !

  51. Anoniem -   
    80.57.63..xxx's avatar

    @82.74.254..xxx: waarom vertel je dit?

  52. Anoniem -   
    143.179.75..xxx's avatar

    Ik heb hem besteld ben benieuwd laat jullie wel weten hoe ik er van vind maar zeg een ding vind wel jammer dat je geen npc tegen komt zoals in fallout 4

  53. Anoniem -   
    77.174.26..xxx's avatar

    Zodra de review er is en het scoort hoger dan een 4, watch out voor de Kingdom Come Fanboys die gaan flamen. Huilie Huikie.
    Dat is pas een bugfest broken game. Ongeacht of je dit nu wilt zien of niet.

  54. Anoniem -   
    89.205.130.xxx's avatar

    De eerste zogenaamde fallout fanbase is wel zuurder dan de meeste andere geloof ik. Tijdens de aanloop naar de game was “iedereen” al aan het zeuren en zeiken.

    Nou ben ik nog nooit “fan” geweest van iets (vind ergens fan van zijn sowieso een beetje een vreemde state of mind naar dat terzijde) maar heb me prima vermaakt met fallout 3 en 4.

    Gistermiddag dus vol goede moed fo76 ook maar eens opgestart en het ziet er prima uit, niks mind-blowing maar zeker beter (niet alleen maar grijstinten zoals bij 4) dan fo4, wel wat framedrop gehad op mijn vanilla PS4 maar so far niet hinderlijk. Scorchers vind ik lekker creepy met dat gefluister van ze. Mensen die zeggen dat de wereld leeg en dood is hebben het simpelweg niet gespeeld, er is overal wel wat te doen en te exploren. Lekker craften, je gesteldheid in de gaten houden (eten en drinken) wapens in conditie houden, is allemaal zo gedaan dat je er wel last van hebt maar het is niet hinderlijk. (Does that make sense?) Je komt weer heerlijk zwaar overpowered enemies tegen die je met je level 7 gewoon met rust moet laten.

    En dan na 3 uurtjes komen er 2 players op me af rennen en blijven op me in meppen, gaat weinig health vanaf, dus negeer ze maar en ren een stukje weg, en jawel ze blijven je een kwartier lang achtervolgen en alleen een beetje tegen je aan meppen.

    Exit to main menu, en zoek het maar uit.

    Ga het vanavond nog eens proberen, mocht het weer gebeuren uit- en inloggen hopelijk op een andere server uitkomen en dan eens kijken of dat werkbaar is.

    Zo niet –> spel in de kliko. Jammer maar helaas, Bethesda heeft niet helemaal door hoe groot het percentage mensen is die nogal kinderlijk zijn in de game “community”.

  55. Anoniem -   
    144.217.244..xxx's avatar

    @Fidanovski:
    Ben jij een maand in de toekomst gegaan waar hij dan in de opruiming ligt voor die prijs?

  56. Anoniem -   
    62.41.2.xxx's avatar

    Ik heb het spel even kunnen spelen en was alleen maar bezig met eten, drinken en koken 🙁 Dropbox missie wil niet vorderingen.

  57. Anoniem -   
    82.74.254..xxx's avatar

    @87.215.32..xxx:
    Ik ben het hier helemaal mee eens.. helaas kan ik de game niet meer terug brengen 🙂 waarom is het spel online gemaakt? maak dan ook een offline versie..

  58. Anoniem -   
    89.200.2.xxx's avatar

    Net gespeeld er valt nix tedoen teruggebracht

  59. Anoniem -   
    82.74.254..xxx's avatar

    @89.200.2.xxx: Hoelang heb je het gespeeld..? je moet op z’n mins het spel toch wel een aantal uren hebben gespeeld.

  60. Anoniem -   
    77.164.221.xxx's avatar

    Vandaag het spel eindelijk wat uren kunnen spelen, en wat mij betreft kan er inderdaad een hele hoop aan verbeterd worden. Maar voor de duidelijkheid, dit speel je niet even in een paar dagen weg waar je een lineaire verhaallijn volgt met eindeloze sidequests. Het is een compleet nieuw spel in een Fallout jasje zoals ik het zie.
    Voor diegenen die FO4 op survivalmode hebben gespeeld, dit is een soortgelijke gamemode, je moet je honger en dorst goed in de gaten houden, alles looten wat je looten kan, en oh, je kan je game niet even op pauze zetten zoals bij FO4. Sta je in je settlement (c.a.m.p.) even iets te scrappen, bouwen of koken, kan er zomaar een deathclaw vanachter je besluipen, terwijl je bezig bent in je menu. Daarnaast kost fasttravel nu caps en afhankelijk van hoe ver je reist hoe duurder. En caps zijn er niet in overvloed. Dacht je even snel water te koken omdat je van dirty water een disease kan oplopen (wat ook weer extra nare gevolgen heeft), moet je hout zien te vinden! Looten looten looten alles looten! Oh maar neem niet te veel mee want anders kan je niet meer terug naar je camp.
    Wat mij betreft, prima survivalgame zoals ik van Fallout gewend ben. Deze keer zonder irritante Preston Garvey die je van hot naar her stuurt. Lekker je eigen plan trekken en gaan waar je wilt.
    Prima solo te spelen, maar iets makkelijker met vrienden.
    Wat me ook verraste waren de ‘events’ die overal op de map voorkomen. Tijdsgebonden mini quests waar je extra xp en supplies mee kan verdienen. Solo een heel stuk lastiger, zeker wanneer je wapen ook nog eens kapot gaat of geen ammo hebt.

    Al met al, je moet niet verwachten een bepaalde kant uit gestuurd te worden zoals bij de meeste games of voorgaande Fallout, trek je eigen plan, overleven en heropbouwen. Precies wat ik in ieder geval verwacht van een post apocalypisch scenario.

    Je moet ervan houden, dat is een ding wat zeker is, maar laat je niet beinvloeden door negatieve reviews zonder het spel zelf gespeeld te hebben, want ik vind het niet te vergelijken met enige andere game die ik gespeeld heb tot nu toe… misschien is de beste vergelijking qua playstyle The Sims in een post-apocalyptisch Fallout 4 jasje? Maar dan nog even een schepje erbovenop qua moeilijkheidsgraad.

  61. Anoniem -   
    77.164.221.xxx's avatar

    @93.117.200.xxx: en precies dit bedoel ik dus, thank you! 🙂

  62. Anoniem -   
    188.206.98..xxx's avatar

    Een lege wereld waar weinig te doen is. Voor de hedendaagse spelers misschien een verschrikking, maar ik zie kansen.

    Wat ik zo lees lijkt de game op de vanilla Arma2 mod DayZ. Uren rondlopen zonder iemand tegen te komen om dan ineens onder vuur te komen. My cup of tea.

    Heb F76 dus nog niet gespeeld, maar ben benieuwd of de vergelijking met DayZ klopt?

  63. Anoniem -   
    31.149.248..xxx's avatar

    @77.164.221.xxx: “maar laat je niet beinvloeden door negatieve reviews zonder het spel zelf gespeeld te hebben”

    Sorry, maar als ik een spel wil kopen wil ik eerst weten hoe het spel is; zonder de promo-praatjes van de uitgever van het eigen spel. Uiteraard laat ik mij beïnvloeden door negatieve reviews; meningen van onafhankelijke gamers tellen zwaarder dan meningen van de maker van de game. Speel jij alle spellen zonder reviews te lezen dan? Grote bankrekening moet je dan hebben, hoor.

  64. Anoniem -   
    24.132.205..xxx's avatar

    heb het spel gekocht maar vind het heel erg jammer dat er geen NPC inzitten, omdat je zo minder gevoel krijgt bij het spel en je missie’s moet doen voor robots is minder persoonlijk. Verder duurt het erg lang om spullen te verkopen bij een merchant omdat elk item apart moet worden verkocht. Verder zitten er erg veel bugs in van het vast blijven hangen van het beeld of het traag werken van workbenches. Het is erg jammer omdat het spel wel veel goede punten heeft zoals dat je overal je C.A.M.P. kan neerzetten en plans moet vinden om dingen te kunnen bouwen. Ook dat er op meerdere plekken een stashbox staat vind ik erg chill. Het feit dat je met je vrienden kan spelen is uiteraard ook erg tof. Het weegt helaas niet op tegen de minpunten van het spel en ze zouden er volgens mij goed aan doen door er alsnog NPC aan toe te voegen aan het spel en uiteraard de bugs te fixen.

  65. Anoniem -   
    188.200.153.xxx's avatar

    Wat waarschijnlijk het probleem is, is dat het verhaal en de missies langzaam op gang komen. Je moet even door het “saaie” begin. Rond lvl 10 besef je, dat er zo vreselijk veel te doen valt, dat je niet meer weet waar je gaat beginnen. Rond lvl 10 heb je het spel ook beter door, en krijg je er al snel meer lol in.
    Gisteren uren zoet geweest op 1 locatie ( kerncentrale).
    Vooral de events zijn vermakelijk en vragen soms goed teamwork. Dit maakt het spel met vrienden wel veel leuker.

Live Events voor Fallout 76 gaan begin volgend jaar van start
Bethesda gaat de canvas bag uit de Fallout 76 Power Armor Edition alsnog leveren
Fallout 76 krijgt volgende week patch 1.0.2.0 en dit is de changelog
De Fallout 76 Power Armor Edition Canvas Bag is verwisseld en misleidend geadverteerd