Na de Razer Raiju Ultimate en Nacon Revolution Pro controllers is er nog een controller die de line-up van PlayStation Certified controllers zal gaan vergezellen. Zojuist is namelijk de Astro C40 Tournament Ready controller aangekondigd.

Deze controller beschikt over een wired en wireless modus en ondersteunt zelfs wireless audio. Dat laatste is niet mogelijk met de Razer Raiju Ultimate, dus dat is al meteen een goede binnenkomer. Daarbij bevat de controller trigger stops en de batterijduur is meer dan 12 uur.

Ook kun je de analoge sticks vervangen en zelfs verplaatsen met de swappable modules. Ook dit is nieuw en zal een hoop mensen ongetwijfeld erg blij maken. Wie namelijk liever de d-pad op de plek van de linker analoge stick heeft, kan zijn geluk vinden in de Astro C40 TR.

In de video hieronder stelt de fabrikant de controller uitgebreid aan je voor en ook krijg je te zien hoe deze er in het echt uitziet. Het design zal niet naar ieders smaak zijn, maar hopelijk mag dat de pret niet drukken. Meer informatie kun je hier vinden, de prijs is vooralsnog onbekend.