Reviews Battlefield V druppelen binnen en dit zijn de scores tot nu toe

Battlefield V is al sinds vorige week als early access game beschikbaar op Xbox Live en de pc. Dit geldt natuurlijk ook voor de review exemplaren en dus druppelen de reviews nu langzaam binnen. De PS4-versie is sinds gisteren speelbaar, al dan wel via de Deluxe Edition. Heb je deze niet? Dan moet je alsnog even wachten, want de standaard versie is beschikbaar vanaf 20 november.

Onze review laat nog even op zich wachten, aangezien de PS4-versie tijdens de vroege early access periode niet beschikbaar is geweest. Met lege servers is het moeilijk de game te reviewen, dus je moet nog heel even geduld hebben.

De aanvankelijke lijst met scores is nu flink gegroeid, dus hieronder een nieuw overzicht met cijfers van media wereldwijd.

Battlefield V Reviews

Boxshot Battlefield V

Battlefield V

Releasedatum:
20-11-2018
Genre:
Shooter
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:

43 reacties

  1.    1773 XP
    Nasislike's avatar

    Een 7.3 van die casuals bij IGN kan nog zelfs als positief worden gezien.

  2.    2233 XP
    stefan52a's avatar

    LEKKER, LEKKER, LEKKER!!

  3. Anoniem -   
    31.161.146..xxx's avatar

    @Nasislike: haha ik vind zelf die van pc gamer een goede review, ook het cijfer ben ik het mee eens. Die negens vind ik te gortig!

  4. Anoniem -   
    54.152.58..xxx's avatar

    Hoe kan het spel zo hoog scoren als de beta een maand geleden waardeloos was! Ik ken niemand die het spel koopt na het spelen van de beta.

  5. Anoniem -   
    31.161.146..xxx's avatar

    @54.152.58..xxx: ea heeft waarschijnlijk een lange arm Of misschien omdat ze het als een shooter reviewen en niet als WW2 shootert?

  6.    190 XP
    Raigara's avatar

    @54.152.58..xxx: Ik vond de beta geweldig en was de reden dat ik sowieso voor de pre-order ben gegaan. Zeker geen spijt van.

  7. Anoniem -   
    94.214.24.xxx's avatar

    @54.152.58..xxx: omdat de beta ook redelijk was … maar er is veel veranderd kwa gameplay en het nu echt een topper is

  8.    432 XP
    HellFalcoN-'s avatar

    Van de mensen die hem al spelen hoor ik alleen maar positieve berichten. En die waren ook niet te spreken over de beta. Dus ben benieuwd.

  9.    177 XP
    MrStef85's avatar

    Mooie cijfers. Kan niet wachten om hem vanavond te spelen.

  10.    177 XP
    MrStef85's avatar

    @Nasislike:

    Die 7.3 is alleen voor de singleplayer.

  11. Anoniem -   
    89.255.46.xxx's avatar

    GEWELDIGE multiplayer, gister de hele avond gespeeld en het overtreft mijn verwachting behoorlijk!

  12. Anoniem -   
    87.215.32..xxx's avatar

    Zeer veel spijt van mijn aankoop. Game staat al weer te koop. Moet er snel vanaf. Wat een bagger game. Misschien verkopen aan gamemania als ik er niet van af kom.

  13.    85 XP
    BK87's avatar

    Is het niet wat vreemd dat een spel dat amper af is (allemaal ontbrekende modes) nog zo’n positief cijfer krijgt ?

  14. Anoniem -   
    83.86.161..xxx's avatar

    @54.152.58..xxx: Inderdaad, de beta was echt ruk! Deze spel laat ik gewoon lekker links liggen…

  15.    119 XP
    MacBlade's avatar

    Mooie cijfers! Ik speel m op dit moment en het is het meer dan waard! Dit is die bf waar we zolang op hebben gewacht.

  16. Anoniem -   
    62.140.132.xxx's avatar

    Ik heb de deluxe is wel leuk maar this geen battlefield voelt gewoon allemaal veel te arcade na bf4 is het gewoon ruk

  17. Anoniem -   
    188.189.0..xxx's avatar

    ik wacht wel tot die bij deal van de week zit voor 8€. gelijk bf1 een paar weken terug.

  18.    229 XP
    DenZon's avatar

    Offtopic, weet iemand waar ik een key kan vinden (geen 80 euro) voor de PC deluxe edition? Ik ben opzoek naar een mooi prijsje maar kom niet verder dan 80 euro.

  19.    5 XP
    psn_010's avatar

    Ik vind m een stuk beter dan 1. Gebouwen gaan weer kapot, dat was iets wat ik erg miste!

  20. Anoniem -   
    84.31.166.xxx's avatar

    Sja, de tentakels van EA en bevriende “pers” lopen op de achtergrond innig in elkaar he…

  21.    121 XP
    replika's avatar

    Tot nu toe gemiddeld 74 en user 3.6
    Ook al is er veel bias, maar een userscore geeft wel min of meer aan hoe een spel is.
    Last of us 9.1
    God of war 9.2
    Spider-Man 8.7
    Rdr2 7.8
    Fallout 76 2.9
    FIFA 19 1.8
    Battlefield V 3.6

    Raad eens welke spellen ik heb en welke niet.

  22. Anoniem -   
    109.143.20.xxx's avatar

    Fake scores

  23.    73 XP
    Kluut's avatar

    @109.143.20.xxx: kan geen 9 zijn

    Pros: The core gameplay is great, with solid gunplay, traversal, and a useful new Fortifications system. Excellent graphics and destruction effects, and stunning sound design. Cons: The game is clearly only half-finished, with missing features and content in every mode. Too few maps, none of which are particularly good. No major new ideas and lots of bugs and glitches

    Read more: https://metro.co.uk/2018/11/16/battlefield-v-review-come-back-later-8145843/?ito=cbshare

    Twitter: https://twitter.com/MetroUK | Facebook: https://www.facebook.com/MetroUK/

  24. Anoniem -   
    77.251.118..xxx's avatar

    0/10 nice try hoor, deze sponsored content. Het is gewoon een kutgame, de beta was een soort veredelde Call of Duty. Wat een zwakke reskin van BF1 en wat een slechte map had de beta.

    Hoe trappen mensen hier überhaupt nog in? #fanboys #notmybattlefield

  25.    3443 XP
    jimke1's avatar

    Zo te zien vallen de reviews goed mee ,ben al af ent tellen tot we de game kunnen spelen .

  26. Anoniem -   
    2001:1c00:2006:f600:85b7:f281:145a:f.xxx's avatar

    Erg goede game, is ook flink verbeterd sinds de beta.

    Aan alle meelopers zou ik willen zeggen dat jullie erg stoer zijn! Maar het is toch wat intelligenter als je ook leert om een eigen mening gebaseerd op feiten te vormen. Kom je over 10 jaar ook verder mee als je van school af komt en een baan gaat zoeken.

  27. Anoniem -   
    80.57.63..xxx's avatar

    @83.86.161..xxx: goed zo, heb je tijd over om je te verdiepen in de Nederlandse taal.

  28. Anoniem -   
    62.140.137..xxx's avatar

    @87.215.32..xxx: Bespaar je de trip naar game mania en zet em op marktplaats of gebruik em als onderzetter. Game mania gaat je een bod doen waarvan je gaat lachen en huilen tegelijk.

  29. Anoniem -   
    85.144.106..xxx's avatar

    @2001:1c00:2006:f600:85b7:f281:145a:f.xxx:

    Inderdaad. Ik vermaak me prima met de game.

  30. Anoniem -   
    87.214.88..xxx's avatar

    @DenZon:
    https://www.allkeyshop.com/blog/buy-battlefield-5-cd-key-compare-prices/

  31.    229 XP
    DenZon's avatar

    @87.214.88..xxx: tja nog steeds 80 euro, had die site al gezien.

  32.    439 XP
    marty's avatar

    Die cijfers kunnen me gestolen worden. De reviews op YouTube zijn over het algemeen super. En ik wil m eerst zelf spelen voor ik oordeel. Maar m’n verwachtingen zijn hoog. Aan de reacties hier is het een game van: you love it or you hate it 😉

  33.    107 XP
    jantjedegamer's avatar

    @DenZon:

    Weet niet waar jij allemaal kijk, hij is 60 euro op instant 😉

  34.    107 XP
    jantjedegamer's avatar

    @marty:

    Dat jij door de bugs heen kijk, doen anderen niet. Nog uitgesteld ook en dan nog vol bugs. De eerste bf die ik niet koop. Wacht wel op 5 patches.

  35.    229 XP
    DenZon's avatar

    @jantjedegamer: wat?! Wat ik heb begrepen is dat je alleen met de deluxe edition nu al kan spelen. De normale versie kost 60 euro ongeveer en komt uit op 20-11. Waar zie jij de deluxe edition voor pc voor 60 staan dan?

  36. Anoniem -   
    2a02:1812:1512:9400:950c:91f4:804d:c.xxx's avatar

    @87.215.32..xxx: ik bied 30€. Meer dan game mania geeft 🙂

  37.    439 XP
    marty's avatar

    @jantjedegamer: Het is bij elke game tegenwoordig. Ik kan me er ook aan storen, maar ik vind de game te leuk om te laten liggen. 😉

  38.    36 XP
    Jintai's avatar

    @Nasislike: dat is ook positief

  39. Anoniem -   
    86.94.120.xxx's avatar

    Twijfelde eerst maar nu ik de reviews en de gameplay heb gezien ga ik hem toch halen weet niet wanneer want voorlopig vind ik de game nog wel onvolledig.

  40. Anoniem -   
    2001:980:b458:1:b0a7:6d43:f2b6:c.xxx's avatar

    Ik heb al 7 andere Battlefield games hiervoor gespeeld en Battlefield 3 is mijn favoriet. De Battlefield 5 beta was erg goed en de gunplay voelde eindelijk weer als die van Battlefield 3.

    Ik weet niet waarom zo veel mensen de bèta slecht vonden, maar die komen allemaal waarschijnlijk van Call of Duty of hebben alleen Battlefield 1 gespeeld (dit was de slechtste Battlefield game).

    Iedereen die bf3 heeft gespeeld zou ik bf5 aanraden. Mensen die alleen bf1 hebben gespeeld zou ik bf5 ook aanraden want dan weet je eindelijk hoe een echte Battlefield game aanvoelt. Bf1 was erg arcade terwijl je skillful moet zijn in bf5.

  41. Anoniem -   
    31.161.152..xxx's avatar

    Ik vond de beta mega ruk iig,op console. De pc beta was vele malen beter,geen glitches gevonden daar. Maar ik ga m wel aanschaffen,hoor idd veel dat t eindresultaat goed is

  42. Anoniem -   
    213.46.111.xxx's avatar

    @54.152.58..xxx: Nee cod is leuk

  43. Anoniem -   
    213.46.111.xxx's avatar

    @83.86.161..xxx: ga maar lekker cod soelen kut spel leuk!

Battlefield V Chapter 1: Overture verschijnt vandaag
Battlefield V – Tides of War Chapter 1: Overture is last-minute uitgesteld
Alleen vandaag: Battlefield V voor slechts €39,- inclusief verzendkosten bij Bol.com
DICE geeft aan wat aankomende Battlefield V update met zich meebrengt