Hoewel de officiële release van Battlefield V pas over een paar dagen is, heeft DICE nu al bekendgemaakt wanneer de eerste update met nieuwe content voor de game verschijnt. Deze update wordt op 4 december uitgebracht, zo onthulde de ontwikkelaar in een livestream. De studio liet ook weten wat voor nieuwe content spelers kunnen verwachten met de gratis update.

De update voegt onder meer een nieuwe map aan de multiplayer toe, genaamd Panzerstorm. Deze map speelt zich af in België en is vooral gefocust op grootschalige gevechten met tanks. Daarnaast kunnen spelers vanaf 4 december aan de slag met de Practice Range. Deze modus, die we eerder in Battlefield 4 zagen, geeft spelers de mogelijkheid om alle wapens te testen. Daarnaast kun je ook oefenen met alle voertuigen en vliegtuigen.

Het aanpassen van voertuigen met cosmetische items is een feature die ook met de update van 4 december aan Battlefield V wordt toegevoegd. Tevens verschijnt dan de laatste War Story, genaamd The Last Tiger.

De video’s hieronder laten beelden zien van de Panzerstorm map en de Practice Range. Deze beelden werden gedurende de livestream getoond. Ook kun je hieronder de gehele livestream terugkijken.

Panzerstorm map gameplay

Practice Range gameplay

Volledige livestream