Dragon Ball FighterZ krijgt een Deluxe Edition die alle DLC-personages bevat


Begin deze maand werd bekend dat er binnen een jaar meer dan 3.5 miljoen exemplaren van Dragon Ball FighterZ verkocht zijn. Daarmee is deze vechtgame zeker een succes te noemen. Inmiddels heeft Bandai Namco weer een nieuwe uitgave van het spel aangekondigd.

Deze nieuwe uitgave van Dragon Ball FighterZ heet de Deluxe Edition. Deze editie bevat naast de game ook alle acht DLC-personages die voor het spel zijn uitgebracht: Broly, Bardock, Vegito Blue, Fused Zamasu, Base Goku, Base Vegeta, Cooler en Android 17.

Helaas is de Deluxe Edition van Dragon Ball FighterZ vooralsnog alleen voor Japan aangekondigd. De nieuwe uitgave komt daar op 31 januari 2019 uit voor een bedrag van 6.100 yen, omgerekend ongeveer €47. Het is nog niet bekend of de Deluxe Edition ook in Europa wordt uitgebracht. Zodra Bandai Namco daar meer over bekendmaakt, laten we dit uiteraard weten.

Boxshot Dragon Ball FighterZ

Dragon Ball FighterZ

Releasedatum:
26-01-2018
Genre:
Vechten
Uitgever:
Bandai Namco
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1.    1949 XP
    elazzja's avatar

    Ik heb dat ze nog een paar personages toevoegen binnen de huidige season pass. En hopelijk als er een vervolg komt dat de animations binnen de story ook meer gaan bewegen zoals de serie, dat dezelfde roster beschikbaar blijft met toevoegingen van vele Super karakters uit Battle Royale.

  2.    1647 XP
    surirav1995's avatar

    Ik wist het fighting games worden gewoon elke jaar erger met dlc

Dragon Ball FighterZ DLC character Goku (GT) komt uit op 9 mei
Saiyan God Vegeta komt naar Dragon Ball Xenoverse 2 en Kid Goku naar FighterZ
Aantal wereldwijde verkopen Dragon Ball games Xenoverse 2 en FighterZ liggen dichtbij elkaar
Nieuwe Dragon Ball FighterZ DLC character Goku (GT) aangekondigd