Update: De nieuwe update voor No Man’s Sky is zojuist officieel aangekondigd. Deze update zal morgen verschijnen en meer details kun je hier vinden.

Origineel bericht: Hello Games zal binnenkort een nieuwe update beschikbaar stellen voor No Man’s Sky en hoewel de ontwikkelaar officieel nog geen details bekend heeft gemaakt, is een eerste trailer al opgedoken. Deze update heet ‘Visions’ en die levert nog meer variatie voor de game op met een breder kleurenpalet, vijf nieuwe biomen, nieuwe fauna en nog veel meer.

Ook zul je met deze update nieuwe dingen te doen krijgen, zoals het onderzoeken van fossielen die je kunt vinden op de planeten. Verder zul je gecrashte vrachtschepen kunnen raiden en kunnen deelnemen aan Community Missions, waarbij de progressie met alle deelnemende spelers gedeeld wordt. Ook komt de update met nieuwe onderdelen om te bouwen.

De trailer hieronder geeft je een beetje een idee van wat te verwachten. Wanneer de Visions update voor No Man’s Sky verschijnt is nog niet bekend.