Killzone 3 splitscreen mode bevestigd?

Heel wat Killzone-fans zitten misschien al een tijdje te wachten op de aankondiging van een splitscreen mode in Guerrilla Games’ nieuwste Killzone game, Killzone 3. Gisteren konden we jullie al vertellen dat de langverwachte Killzone 3 bijna klaar is, want de game zit namelijk momenteel al in de zogeheten preview fase.

Nu is er op het internet een foto gelekt, die je hierboven kan zien, waarin je mensen de ‘Preview Code’ ziet spelen van de game, maar in een splitscreen modus. Zou het dus kunnen dat je de volledige singleplayer kan uitspelen in co-op? Of zullen ze het aanpakken net als in de Special Ops modus van Call of Duty: Modern Warfare 2? We zullen dus momenteel nog even moeten wachten op een officiële aankondiging met verdere details van Sony of Guerrilla Games zelf.

Killzone 3 wordt eind februari 2011 bij ons in de winkelrekken verwacht.

Boxshot Killzone 3

Killzone 3

Releasedatum:
25-02-2011
Genre:
Shooter
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
PlayStation Now beta video lekt uit, toont Killzone 3 gameplay
Gepubliceerd op 4 feb, 2014 om 14:27
Sony feliciteert gamers met hun platinum trofee
Gepubliceerd op 9 feb, 2013 om 10:40
Oorlogs veteraan prijst Killzone en Fallout om hun ‘authenticiteit’
Gepubliceerd op 27 nov, 2012 om 12:22
Maak je klaar voor kortfilm Killzone Intercept
Gepubliceerd op 26 okt, 2012 om 13:13
 1. Anoniem -   
  Merlin's avatar

  Hopelijk niet in de MP want als je momenteel Black Ops speelt waar Splitscreen noobs in spelen dan heb je direct enorme veel lag.

 2. Anoniem -   
  ricardo's avatar

  het is mogelijk bij killzone 2 wilde ze dat al doen maar deden ze niet en waarom was vaag maar nu weten we het lol alleen is de afbeelding vaag want aan de rechterkant zie je zwarte balk boven en begint de tekst met previeuw code daar onder dus dit is een knip en plak verhaal nog haha

 3.    88 XP
  Caemgen's avatar

  @ricardo: Niet per sé, hoewel waarschijnlijk wel, maar in sommige games worden de schermen op deze manier verdeeld (zie ook COD: World at War) voor een betere beeldverhouding tijdens het spelen.

 4.    1865 XP
  elazzja's avatar

  Ik hoop het want dan kan ik eindelijk met mijn broer zoals in Resistance 2 split-screen spelen. Ik hoop dat als ze split-screen online doen er geen lag zal ontstaan zoals in Resistance 2.

 5.    508 XP
  NightHawk's avatar

  Ik hoop het

 6.    63 XP
  Frankeyz's avatar

  Zou wel heel leuk zijn als je het spel in co-op kan spelen. Maakt het spel alleen nog maar meer aantrekkelijk. Verder heb ik totaal geen lag met Black Ops splitscreen als ik online speel.

 7.    6677 XP
  Myx's avatar

  Wat vet als het echt zo is!

 8.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  dat zal we vet zijn 😀