Het is zoeken naar positiviteit in Fallout 76 reviews

Het aantal reviews van Fallout 76 neemt inmiddels flink toe op het internet, maar deze zijn wel even slikken. Het is namelijk zoeken naar goede cijfers, de Metacritic user reviews voorspelden dit ook al enigszins.

In de kritieken van menig reviewer valt te lezen dat de game kampt met veel bugs, mindere graphics en de conclusie van menig recensent is dat de game niet afgerond aanvoelt. Wel lezen we dat veel mensen toch plezier hebben met de game en dat wanneer je vertrouwen blijft hebben in de updates, je iets heel moois te wachten staat. Ook het samenspelen zorgt voor beduidend meer plezier dan alleen spelen.

Onze review hopen we binnenkort ook te kunnen publiceren, aangezien wij de PS4-versie recenseren duurt dit iets langer dan websites met een Xbox One exemplaar. Voor de Xbox One waren de review exemplaren namelijk iets eerder beschikbaar dan de PS4-versie.

Fallout 76 reviews

Boxshot Fallout 76

Fallout 76

Releasedatum:
14-11-2018
Genre:
Adventure-RPG
Uitgever:
Bethesda
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

40 reacties

  1. Anoniem -   
    2001:1c00:1e00:7e00:4d86:3678:e7fb:b.xxx's avatar

    Dit spel ligt in de winkel voor 10 euro over 2 weken

  2. Anoniem -   
    188.207.116..xxx's avatar

    @2001:1c00:1e00:7e00:4d86:3678:e7fb:b.xxx: of gratis via ps plus! 😛 gebeurde ook met destiny 2

  3. Anoniem -   
    85.148.83..xxx's avatar

    @2001:1c00:1e00:7e00:4d86:3678:e7fb:b.xxx: maak er maar gratis van zou ik zeggen 10 euro is het nog niet waard.

  4.    27 XP
    jerzelf's avatar

    het idee was leuk helaas dat het slecht is uitgewerkt.

  5.    3443 XP
    jimke1's avatar

    Ja dit zijn geen mooie scores maarja ik vermaak mij wel .

  6.    2233 XP
    stefan52a's avatar

    Pijnlijk. Net zoals de game.

  7.    237 XP
    Ryme_B's avatar

    Leuke game met veel potentie voor de toekomst. Voor mij een geval van No Mans Sky in plaats van Duke Nukem Forever

  8.    2264 XP
    peyj's avatar

    @jimke1: Hier net zo. Denk sowieso dat het weer populair is om een game af te kraken. De game is zeker niet stabiel, maar de open wereld is geweldig. Zal een gevalletje Kingdom Come worden denk ik, mensen die het echt niks vinden, mensen die het geweldig vinden en een groep die maar zegt dat het niks is.

  9. Anoniem -   
    81.82.123..xxx's avatar

    Ik gooi er wel weer een positieve door: ik vind het echt een top game, op en top Fallout, en ja het is een beetje anders dan de main serie maar het is een spin-off. Belangrijker: er is niks fundamenteel mis met het idee, voor 76 hebben ze het deel uit Fallout 4 gepakt wat ook heel populair is in Fallout games, exploren, verzamelen, en specifieker voor Fallout 4 craften. Ik vind die flow heel erg lekker, en ik heb t idee dat er heel veel mensen al sinds de aankondiging wachten om dit spel af te maken ..

  10.    8 XP
    DrR.'s avatar

    Fallout 4 was de eerste fallout die ik speelde, vanwege de goede verhalen. Helaas heb ik het slechts 3 dagen volgehouden en heb ik hem afgegeven. Dit gaat hem dus ook niet worden.

  11. Anoniem -   
    31.161.158.xxx's avatar

    Yesss Hier word ik blij van. Tijd voor verandering daar bij Bethesda, Todd Howard heeft zijn beste tijd gehad.

  12.    107 XP
    jantjedegamer's avatar

    @peyj:

    Dat jij dat denk lig toch echt aan jou brein, jullie zijn beide blind voor de werkelijkheid?
    Denk je nou echt dat elke revieuw gelogen is…
    Dan heb ik het nog niet eens over dat je ps+ verplicht nodig heb, dat is al bij de konijnen af.

  13. Anoniem -   
    80.101.64..xxx's avatar

    @jantjedegamer: Is dat uberhaupt zo? Ik heb zelf sinds kort PS+ voor FIFA 19 maar ik was er van overtuigd dat je Fallout best zonder moet kunnen spelen.. zat online games die te spelen zijn zonder, alleen als je lobby’s in gaat moet je Plus hebben. Crew 2, Watch dogs, die zijn allemaal te spelen inclusief wat overworld online aspecten. Ik zou eerst een bevestiging/ontkrachting willen zien voordat we een spel daar om gaan veroordelen.

  14.    237 XP
    Ryme_B's avatar

    @jantjedegamer: Heb je het spel zelf wel gespeeld of volg je alle reviews blindelings? Er zijn zat mensen die het spel wel leuk vinden maar tegenwoordig moet je de mensen massa wel volgen anders word je finaal afgebrand en gaan mensen twijfelen aan je brein omdat je iets leuks vind wat hun niet leuk vinden

  15.    2264 XP
    peyj's avatar

    @jantjedegamer: Ben jij blind door reviews? Denk het wel, want zie jij mij zeggen dat de game perfect is? Heb ik gezegd dat die cijfers niet terecht zijn? Nee. Ik zeg alleen dat het een vermakelijke game is ondanks alle fouten. Net als destijds met Kingdom Come. Als jij het niks vindt lig ik daar zeker niet wakker van. Ik speel de game met veel plezier. Ja reviews geven een indruk over game en meerdere negatieve reviews geven inderdaad een beeld er wat mis is met de game. Maar te veel mensen laten zich enkel leiden door de negativiteit en roepen dan dat het spel waardeloos is zonder het ooit gespeeld te hebben.

  16.    76 XP
    sammetje2006's avatar

    4 is leuker

  17. Anoniem -   
    82.73.175..xxx's avatar

    Auw!

  18.    73 XP
    Strydom's avatar

    Tja.. Iets met eerste impressies. Als het zo slecht geoptimaliseerd is dan is het niet gek dat mensen dit niets vinden. Het kan best zijn dat het na 10 plus updates goed te pruimen is, maar veel mensen gaan af op hun eerste indruk. Dat kun je ze niet echt kwalijk nemen.

    Ik hoop dat ontvangst van de gamers en reviewers ervoor zorgt dat ze bij Bethesda zullen overstappen op een nieuwe engine, of er zelf een ontwikkelen. De beta op de pc gespeeld en die was slecht geoptimaliseerd. Op de ps4 draait ie rond 20-28 fps.

  19.    358 XP
    Crocky321's avatar

    Dat is pijnlijk, hopen dat er nog veel updates gaan volgen dat. Ik ga deze game in ieder geval nog niet kopen voor de huidige prijzen 🙂

  20. Anoniem -   
    82.74.254..xxx's avatar

    @Ryme_B: No Mans Sky daar deed mij dit ook aan denken 🙂 misschien dat Fallout 76 nog interessant wordt.

    Cijfers onder de 5 vind ik wel wat overdreven, zit zelf eerder te denken aan een gemiddelde 5,5

  21.    1229 XP
    nis156's avatar

    Damn, dat is best slecht.

  22. Anoniem -   
    95.97.44..xxx's avatar

    Beetje Kingdom Come verhaal maar dan nog een stapje slechter lol.

  23.    250 XP
    Calhoun84's avatar

    @peyj: Het kan wel vermakelijk zijn, maar eigenlijk moeten we het niet verdedigen wanneer een volwaardig AAA product van minimaal €60 zo op de markt wordt gebracht. Ik ben er ingetrapt met no man’s sky en dat is nu pas een beetje wat het is en in de tussentijd is dat spel al voor een tientje in de aanbieding geweest. Ik ben een groot liefhebber van Fallout en ik ben bekend met de bugs en ik weet ook nog wel dat ik Fallout 3 en NV gewoon niet meer kon spelen als mijn save game te groot was maar we zitten nu in 2018 en dit is echt zwaar onder de maat. Maar je hebt gelijk, het is vermakelijk en je kunt er best wat uren in kwijt maar dat maakt het allemaal nog niet goed.

  24.    29 XP
    D-Pappi's avatar

    Zoals eerder aangegeven vermaak ik me ook prima!

    Nadelen voor mij zijn maximum van stash box is 400 dus moet snel beter.en je moet een grotere basis kunnen bouwen (meer items plaatsen)

    Ben benieuws naar de komende updates en ga hier nog lang plezier aan beleven!

  25. Anoniem -   
    82.75.237.xxx's avatar

    Op zich geen vreemde cijfers. De eerste paar uurtjes zijn leuk, maar al snel zit ik enorm te hannessen met weight limit, met je “stash box” van max 400 weight. Vet irritant. Ik heb verzamelwoede in spelletjes maar dat wordt al snel de nek omgedraaid. De bugs zijn echter wel het meest vervelend. Op vijanden (raak) schieten en geen damage doen, vast komen te zitten in… Tja… Like a deer in the headlights. Een vijand die ineens weer vol health heeft. Vijanden die ook vast zitten in niks en eindeloos herladen, over de grond glijden ipv lopen, lijken te teleporteren tijdens gevecht enzovoort enzovoort. Ze hadden een uitgebreide alpha+beta versie moeten doen mja bethesda…

  26.    158 XP
    Phrozbug's avatar

    Dat hier nog mensen aan twijfelen. Zoveel slechte reviews dan is een game echt slecht.

    Als je die Noclip docu ziet over Bethesda, dan zie je dat die Todd Howard vooral met zichzelf bezig is.

    Zie hier het resultaat.

  27.    1772 XP
    Nasislike's avatar

    @188.207.116..xxx: Hopelijk niet. Wat een onzin als ze dat gratis weggeven. Wie gaat em i. Godsnaam downloaden. Bathesda mag em in hun hol stoppen. Dit is alsof je een spel minder geeft in een maand aangezien ik hem toch niet ga downloaden

  28.    458 XP
    Oldskool-NL's avatar

    @188.207.116..xxx: ja want die kreeg ook zulke slechte reviews.

  29. Anoniem -   
    81.204.69..xxx's avatar

    Ik vind Het een prima spel. Vermaak me er dagelijks mee. De wereld is groot en er is veel te doen.

  30. Anoniem -   
    89.99.217..xxx's avatar

    Ik vind het wel een aardige game. De vergelijking met No Man’s Sky die velen maken vind ik onzin. Maar met die game heb ik mij toen ook goed vermaakt, dus er zal wel iets serieus mis met mij kunnen zijn.

  31. Anoniem -   
    89.205.129..xxx's avatar

    Rotzooi is het, niks anders dan een goedkope cash grab. Een Fallout zonder npc’s is geen fallout. Ook zonder bugs is het rommel. Gewoon niet kopen, Bethesda moet een keer hard leren dat rommel niet geaccepteerd wordt.

  32. Anoniem -   
    82.74.15.xxx's avatar

    Fallout 4 is echt een fantastische game, Fallout76, tja, jammer dat ik mijn geld eraan uitgeven heb.
    Net als the elder scrolls online, een vette domper, dit is echt de laatste online multiplayer die ik aanschaf van Bethesda.
    Ook de mutlyplayer van Doom was het net niet.
    Bethesda zou het bij single player’s moeten houden, Wolvenstein 2 is echt weer een super productie, kijk ook erg uit naar Rage 2, maar mutlyplayer’s van Bethesda, nooit weer.

  33. Anoniem -   
    145.129.86..xxx's avatar

    Een 7 bij PlayStation universe? Waarschijnlijk hebben ze per ongeluk fallout 4 gespeeld.

  34. Anoniem -   
    178.145.92..xxx's avatar

    @Ryme_B: Mooi verwoord!

  35. Anoniem -   
    81.204.35..xxx's avatar

    Nu goedkoper hij bol.com

  36.    250 XP
    Calhoun84's avatar

    Bij de Saturn in Duitsland al afgeprijsd naar 30 euro. Dat is een goede prijs voor deze game.

  37. Anoniem -   
    85.146.49..xxx's avatar

    Dat krijg je wanneer je onaf games in de winkels legt.

  38. Anoniem -   
    2a02:1811:cc0a:6b00:7991:c6d2:5529:6.xxx's avatar

    trek op niks hopelijk is de volgende spel zou weer moeten zoals vroeger zijn en niet online met andere er niks van verhaal in, Fallout 4 was de beste ooit

  39. Anoniem -   
    31.161.158.xxx's avatar

    @2a02:1811:cc0a:6b00:7991:c6d2:5529:6.xxx: Ga fietsen man! Het was een aardige game, maar niets vergeleken met 3 en NV.

  40. Anoniem -   
    94.212.149.xxx's avatar

    @31.161.158.xxx: liever niet, heb geen idee hoe het intern precies zit bij bethesda maar ik zou liever wachten tot TES VI uit is. Vaak zijn verandering in het personeel van zulke bedrijven funest voor de development van games

Live Events voor Fallout 76 gaan begin volgend jaar van start
Bethesda gaat de canvas bag uit de Fallout 76 Power Armor Edition alsnog leveren
Fallout 76 krijgt volgende week patch 1.0.2.0 en dit is de changelog
De Fallout 76 Power Armor Edition Canvas Bag is verwisseld en misleidend geadverteerd