Epic Games heeft enige tijd geleden al een cross-over gedaan met Marvel, waardoor Fortnite spelers in de schoenen van Thanos konden stappen. Het lijkt erop dat we in de toekomst wellicht nog een cross-over gaan zien en ook dit keer mogelijk in samenwerking met Disney.

De animatiefilm Ralph Breaks the Internet – oftewel Wreck-It Ralph 2 – draait inmiddels in de Verenigde Staten en is vanaf 12 december ook in Nederlandse bioscopen te zien. Wij moeten dus nog even wachten, maar Ralph is nu al wel te bewonderen in Fortnite.

Als je Ralph in de game wilt zien, moet je naar de locatie ‘Risky Reels’ gaan. Deze plek is voorzien van een groot scherm en als je een tijdje blijft kijken naar dit scherm, zal je Ralph voorbij zien komen. Hij stopt dan vlug en zwaait even voordat hij weer van het scherm verdwijnt.

Of dit daadwerkelijk een hint is naar een cross-over, moet nog blijken. In het eerste deel springt Ralph van game naar game, dus het zou hier om een promotionele actie kunnen gaan voor de (aankomende) film. Maar wie weet zien we Ralph of één van de andere personages binnenkort wel in de game terug als bijvoorbeeld een skin.