Mindjack krijgt ‘How to Hack’ trailer

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4cfba02cda6ef.jpg

Square Enix komt begin volgend jaar met een nieuwe shooter genaamd Mindjack. Deze game zal vooral groot gaan worden door zijn coöperatieve modus, waar deze ontwikkelaar vooral op heeft gefocust. Deze game was eigenlijk gepland voor afgelopen oktober, maar deze datum werd verzet naar begin volgend jaar.

Door deze extra maanden heeft Square Enix de tijd gehad enkele nieuwe opties in de game te implementeren. Speciaal aan deze shooter is dat je niet aan één specifiek karakter vastzit, maar dat je telkens een ander lichaam kan overnemen. Zo kan je zeer tactisch te werk gaan en effectief je vijanden omleggen.

Dit systeem klinkt nog een beetje vaag, maar het hele concept wordt in de onderstaande trailer uitgelegd. Mindjack staat nu gepland voor 21 januari 2011.

Boxshot Mindjack

Mindjack

Releasedatum:
21-02-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:
Review: Mindjack
Gepubliceerd op 31 jan, 2011 om 13:09
De release lijst van Januari 2011
Gepubliceerd op 30 dec, 2010 om 13:08
 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ziet er echt kak uit.

 2.    332 XP
  abrain's avatar

  Wat een Bud game…

 3.    31 XP
  Jorian995's avatar

  Waarom is het een rot spel? Vroeger had je het spel Messiah voor op de windows 98, daar was je een engel waarbij je in andere npc’s kon springen om ze te besturen. Die game is nooit echt heel beroemd geworden, maar de mensen die het kende vonden het vet. Misschien wordt dit spel wel heel goed, duurt nog wel even voor het uitgebracht wordt dus ze kunnen nog van alles verbeteren.

 4.    369 XP
  matthijs222's avatar

  ziet er wel nice uit eigenlijk, lijkt me wel gaaf om in een vijand te gaan en dan zijn vrienden neer te knallen in hun rug xD