2D beat ‘em up I Am The Hero verschijnt komende week voor PS4 en PlayStation Vita


Uitgever Ratalaika Games heeft aangekondigd dat I Am The Hero op 27 november wordt uitgebracht voor de PlayStation 4 en PlayStation Vita. Het gaat hier om een 2D beat ‘em up, die volgens de ontwikkelaar is geïnspireerd door ouderwetse retrogames. Dat verklaart ook de keuze voor de pixel-art graphics.

I Am The Hero vertelt het verhaal van een held met een mysterieus verleden. Dit verleden probeert hij zelf te ontrafelen, want hij wil erachter komen of hij inderdaad de held is die hij denkt dat hij is, of dat zijn verhaal toch anders lijkt te zijn.

Bekijk de onderstaande launch trailer voor een eerste indruk van I Am The Hero. De game kost €9,99 en ondersteunt Cross-buy, waardoor je het spel na aanschaf direct op de PlayStation 4 en PlayStation Vita kunt spelen.

I Am The Hero is a love note to retro gaming, ripped from the fuzzy memories of the developer’s childhoods and seasoned with a wild passion for fighting games. If you want a truly modern re-interpretation of classic gaming, then it’s time to join the fate and answer one simple question, “are you the hero?”

Enjoy fast paced, retro action inspired by modern and old-school classics. I Am The Hero will give you shot of nostalgia and adrenaline that you’ve been crazing.

So what are you waiting for? It’s time to join the fight!

Features

 • Single Player Campaign
 • Local Co-Op
 • Fast Moving, Fluid Combat
 • Free Style Combos: trample, juggle, rush, and crush your enemies into submission with your own unique fighting styles
 • Critical Blink: by timing your attacks perfectly you can unleash massive damage on your foes with Critical Blink
Boxshot I Am The Hero

I Am The Hero

Releasedatum:
27-11-2018
Genre:
Actie
Uitgever:
Ratalaika Games
Ontwikkelaar:

7 reacties

 1.    164 XP
  Marconobi's avatar

  Ziet er leuk uit om in Co-Op te gaan spelen.

 2.    954 XP
  Oldskool-NL's avatar

  Meh…

 3.    228 XP
  M3blaze's avatar

  Ziet er geinig uit. Als ps plus game wil ik het wel.

 4.    1855 XP
  ps4 ps4's avatar

  PSP was beter dan vita.

  mvg

 5.    2056 XP
  Nasislike's avatar

  @ps4 ps4: Qua games misschien, maar aangezien je prima PS4 games en meer dan genoeg downloadable games hebt voor de Vita is ie zeker geen slechte optie. Slechte marketing. Vita had veel potentieel.

  Mensen zitten nu gewoon de Switch de hemel in te prijzen voor dingen die de Vita al lang al kon. Die click achtige knopjes van de Vita maakt het voor mij de perfecte systeem voor snelle sidescrollers zoals Raymann bijvoorbeeld. Speelt veel lekkerder dan op de PS4 bijv

 6.    1855 XP
  ps4 ps4's avatar

  @Nasislike: Qua games misschien bedoel ik,

  mvg

 7. Anoniem -   
  217.123.161.xxx's avatar

  @Nasislike: je neemt me de woorden uit de mond, het is zo irri en frustrerend als mensen de switch de hemel inprijzen met stuff wat volgens hun nieuw en inovatief is, terwijl het merendeel de vita dat allang kon.. XD leuk apparaat de switch, maar het is na mijn idee nog echt verre weg van perfect.. Missen van trophy’s en archievements.. Geen voice chat app, moet dan via de telefoon terwijl we in fucking 2018 leven.. Geen browser.. totaal geen sociale funties.. Kaal te simpel menu.. Geen sorteren van games en apps.. Allemaal gemisde kansen die imo vooral vandaag de dag er gewoon bij horen.. Leuke games heeft de switch, maar daar is letterlijk alles mee gezegt xD ik heb een switch en een vita, voor de vita inmiddels meer dan 150 fysieke games, voor de switch sins release nog maar 5.. Zegt genoeg toch? XD ik had hoge verwachtingen van de switch, en ben een verzamelaar, waardoor ik em op release kocht, maar tot nutoe is de switch op een paar games een grote teleurstelling voor mij..