Als je aan gamers vraagt om een aantal grote en bekende ontwikkelaars op te noemen die flink in de slappe was zitten, dan zal Rebellion hoogstwaarschijnlijk niet worden genoemd. Toch heeft dit bedrijf aardig wat geld verdiend, want zij hebben een film- en tv-studio geopend die $100 miljoen heeft gekost, waar een aantal projecten van start zullen gaan.

Rebellion is verantwoordelijk voor de Sniper Elite-serie en ze hebben onder andere Rogue Trooper Redux en Battlezone voor PlayStation VR gemaakt. De games van deze ontwikkelaar variëren van slecht tot goed, maar ze hebben nooit een echte topper gemaakt. Toch komt er genoeg geld binnen om over te stappen naar de wereld van tv en film. Zo zal er een serie worden gemaakt van Judge Dredd – genaamd: Judge Dredd: Mega City One –  en er staat een film van Rogue Trooper op stapel, die geregisseerd zal worden door Duncan Jones.

Mede-eigenaar Jason Kingsley liet aan Variety weten erg blij te zijn met deze nieuwe stap en hoopt dat dit net zo een succes zal worden als alle andere projecten die zij op hun naam hebben staan:

“I think we are pretty good at creating content in all different types, screen content and interactive games and all sorts of stuff, and I’m hoping we’re going to be equally good at making TV and film.”