Vanaf volgende week dinsdag ligt het vierde Just Cause deel in de winkels en dus worden alle zeilen bijgezet om de game onder de aandacht te brengen. Zo is er weer een nieuwe trailer verschenen, die live-action en gameplay beelden met elkaar afwisselt. Deze trailer kun je hieronder bekijken.

Just Cause 3 was niet helemaal wat het zijn moest. De grootste doorn in het oog van spelers was de slechte framerate, die alle kanten opging en zo goed als nergens stabiel was. Ook de laadtijden waren verschrikkelijk lang. De grootste vraag voor Just Cause 4 is dus of dit is opgelost.

Tijdens een recent preview evenement werd door Avalanche aangegeven dat ze zich comfortabel voelen bij de performance van de game op de PlayStation 4. Zelf hebben we het niet kunnen ervaren, want we kregen toen een pc-build te spelen.

Wel werd duidelijk dat de game op zich erg leuk is en een stuk uitgebreider zal zijn dan zijn voorganger. Het is nu wachten tot de reviews verschijnen waaruit zal blijken of de game nu wel soepel loopt en dat de laadtijden wat dragelijker zijn.