Eerste grote uitbreiding voor Assassin’s Creed: Odyssey verschijnt volgende week


Assassin’s Creed: Odyssey heeft sinds de release al wat gratis content ontvangen, maar ook verschijnt er nog betaalde content voor de game. De eerste uitbreiding voor de game is nu van een releasedatum voorzien en die is erg dichtbij. De eerste Legacy of the First Blade episode zal op 4 december verschijnen en die heeft de titel ‘Hunted’ gekregen.

In dit verhaal verlengen spelers hun Griekse odyssee en ontmoeten zij Darius, de legende die als eerste de Hidden Blade van de Assassins gebruikte. In Hunted ontdekken spelers of Darius vriend of vijand is, ontmoeten ze tal van nieuwe karakters, nemen ze het op tegen gloednieuwe vijanden en ontdekken ze meer over het Assassin’s Creed-universum.

In totaal zullen er drie episodes verschijnen en tussen elke release zit zes weken, de tweede episode (Shadow Heritage) verschijnt op 15 januari en de derde (Bloodline) op 26 februari. De episodes zullen los verkrijgbaar zijn, maar als je voordeliger uit wilt zijn is het aan te raden een Season Pass aan te schaffen.

Boxshot Assassin's Creed: Odyssey

Assassin's Creed: Odyssey

Releasedatum:
05-10-2018
Genre:
Avontuur
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:

7 reacties

 1.    764 XP
  Frenchcorepower's avatar

  Ik wacht wel tot de laaste episode online staat kan ik het teminste in een x door spelen

 2.    1762 XP
 3.    2203 XP
  Nasislike's avatar

  Ubisoft heeft geen goede track record als het om DLC’s gaat, maar Odyssey is belachelijk goed, dus hopelijk eens de DLC ook.

 4.    728 XP
  Mouse_NL's avatar

  Owww dan pas komt de hidden blade. Wat mis

 5.    7 XP
  G-WoonM.'s avatar

  @Mouse_NL: In eerdere delen werd het al op 2 verschillende manieren geïntroduceerd (davinci & nog als langverloren technologie dacht ik ). Dan kan een derde er nog wel bij toch?

 6.    728 XP
  Mouse_NL's avatar

  @G-WoonM.: kost me een season pack. Lekker 40 euro.

 7.    364 XP
  jrpg gamer's avatar

  Ik wacht wel tot alle dlc uitgebracht is

  Tegen die tijd vindt je de seasonpass ook wel rond de 20 euro