Assassin’s Creed: Odyssey heeft sinds de release al wat gratis content ontvangen, maar ook verschijnt er nog betaalde content voor de game. De eerste uitbreiding voor de game is nu van een releasedatum voorzien en die is erg dichtbij. De eerste Legacy of the First Blade episode zal op 4 december verschijnen en die heeft de titel ‘Hunted’ gekregen.

In dit verhaal verlengen spelers hun Griekse odyssee en ontmoeten zij Darius, de legende die als eerste de Hidden Blade van de Assassins gebruikte. In Hunted ontdekken spelers of Darius vriend of vijand is, ontmoeten ze tal van nieuwe karakters, nemen ze het op tegen gloednieuwe vijanden en ontdekken ze meer over het Assassin’s Creed-universum.

In totaal zullen er drie episodes verschijnen en tussen elke release zit zes weken, de tweede episode (Shadow Heritage) verschijnt op 15 januari en de derde (Bloodline) op 26 februari. De episodes zullen los verkrijgbaar zijn, maar als je voordeliger uit wilt zijn is het aan te raden een Season Pass aan te schaffen.