Met een gloednieuwe update voor Call of Duty: Black Ops 4 brengt Treyarch een hoop content naar de game. Zo is er nu een Safeguard playlist in de PS4 multiplayer die erg leuk klinkt. Je moet namelijk een robot escorteren naar het gebied van de vijand en tegelijkertijd moet je je vijand tegenhouden die hetzelfde probeert te doen. Naast deze playlist zijn er nog drie andere nieuwe, namelijk Hardcore Nuketown, Mercenary Objective Moshpit en Chaos Hardpoint.

Qua content hebben ze ook nog twee nieuwe maps toegevoegd. Seaside Sunset en Firing Range Night zijn nu beschikbaar in de multiplayer rotatie. Deze inmiddels iconische maps krijgen zo een nieuw tintje, wel zo leuk, nietwaar?

Character Missions zijn nu ook beschikbaar en hiermee kun je Dempsey, Nikolai, Takeo en Richtofen unlocken voor Blackout. Het Blightfather event is ook weer terug, nu met gereduceerde health in Solo- en Duo-play voor nog snellere takedowns. Qua stabiliteit heeft Treyarch zich vooral gefocust op de Zombies-modus, die nu een stuk beter moet werken.

Voor een beknopt overzicht check je de changelog hieronder en anders de uitgebreide via Reddit. De patch is nu beschikbaar.