Gisteren kon je al een teaser trailer bekijken van de Demolition Derby voor The Crew 2 en Ubisoft heeft deze nieuwe content nu officieel aangekondigd. Demolition Derby verschijnt op 5 december voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Het betreft hier een nieuwe discipline en tevens zal Ubisoft volgende week woensdag de beloofde multiplayer modus introduceren.

In Demolition Derby strijden spelers tegen elkaar in twee arena’s voor een plek in de top drie. De bedoeling is om binnen een bepaalde tijd een zo hoog mogelijke score te behalen. In de Bonneville Salt Flat-arena kunnen spelers vol op elkaar inrijden terwijl ze moeten voorkomen dat ze gepakt worden door een tegenstander. Ook zullen obstakels ontweken moeten worden.

De andere arena is gelegen op de vliegtuigbegraafplaats in Tucson en hier is het de bedoeling om tegenstanders compleet van het parcours te beuken. Met deze modus worden er tevens vier nieuwe auto’s geïntroduceerd, die ook buiten deze modus te gebruiken en volledig te vernietigen zijn.

De multiplayer modus stelt spelers in staat om het tegen 7 andere spelers op te nemen in allerlei disciplines. De update voegt een hoop evenementen toe die over de gehele map te vinden zijn. Door deel te nemen aan de PvP leagues, kunnen spelers beloningen verdienen.

Als laatste brengt Ubisoft woensdag nog een aantal nieuwe drift, alpha grand prix en rally cross uitdagingen naar de game, alsook extra vaardigheden en andere in-game activiteiten. Ubisoft heeft nog geen volwaardige trailer vrijgegeven, dus check hieronder nogmaals de teaser trailer.