DLC voor Guacamelee! 2 laat je met andere personages spelen

De eerste Guacamelee! werd na de launch ook voorzien van DLC en dat is nu ook het geval met diens vervolg. Vandaag is de ‘Three Amigos Character Pack’ te vinden in de PlayStation Store en op 7 december zal ‘The Proving Grounds’  beschikbaar worden gesteld.

De DLC die vandaag wordt uitgegeven voor Guacamelee! 2 laat je met drie personages spelen die als eindbazen dienden in de game, namelijk El Muñeco, Uay Pek en Jaguar Javier. Hiermee kun je de gehele campagne opnieuw spelen, alleen hebben de personages nu hun eigen aanvallen en sterke en zwakke punten. De extra content brengt tevens een aantal nieuwe Trophies met zich mee.

The Proving Grounds is een zwevende tempel, waar de ‘luchadores’ hun skills bijschaven. Vijf trainers zullen je verschillende uitdagingen voorschotelen en als beloning kan je elke trainer als speelbaar personage gebruiken in de originele campagne. Net zoals voor de DLC die vandaag is uitgekomen, geldt ook hier dat deze trainers hun eigen aanvallen en sterke en zwakke punten hebben.

Boxshot Guacamelee! 2

Guacamelee! 2

Releasedatum:
21-08-2018
Genre:
Arcade
Uitgever:
SIE
Ontwikkelaar:

6 reacties

 1.    627 XP
  AllesKanToch's avatar

  Waarom is deze game gvdomme niet coop

 2. Anoniem -   
  49.126.17..xxx's avatar

  Prijs?

 3.    257 XP
  Raigara's avatar

  @AllesKanToch: Deze game heeft volgens mij gewoon local coöp. En dit kun je zelfs online doen via de shareplay functie van de PS4

 4.    627 XP
  AllesKanToch's avatar

  @Raigara: klopt local idd maar wij willen dat niet

 5.    2203 XP
  Nasislike's avatar

  @Raigara: Wtf kan je echt local coop games via de shareplay functie doen? Das best gaaf eigenlijk

 6.    257 XP
  Raigara's avatar

  @Nasislike: Zo heb ik met een vriend door alle Lego games heen gespeeld. Alleen enige nadeel is dat je na een half uur weer opnieuw moet connecten maar je kan dan wel local co op games spelen via internet

Review: Guacamelee! 2
Lancering Guacamelee! 2 wordt gevierd met een nieuwe trailer
Bekijk hier tien minuten aan gameplay van Guacamelee! 2