Er is weer ophef omtrent Fallout 76. Dit keer geen bugs, maar een misleidend beeld van de Power Armor Edition. Waar afbeeldingen van deze editie een canvas bag lieten zien en beloofde, kregen consumenten geen katoen, maar goedkoop nylon.

De reden hiervoor is moeilijk vast te pinnen, zo zegt Bethesda tegen sommige consumenten dat de materialen voor een canvas tas niet beschikbaar waren. Een andere medewerker geeft weer aan dat canvas simpelweg te duur zou zijn geweest. Best opvallend, want deze editie kost immers €184,99.

Dit is het zoveelste negatieve bericht omtrent Fallout 76, die al sinds de release geteisterd wordt door negativiteit. Het is inmiddels wel duidelijk dat er te veel fouten zijn gemaakt omtrent deze game, want nu is er dus weer een rel om een tas die de editie niet gehaald heeft. Het is olie op het vuur, want de fora blazen hierdoor weer op.

Wat vinden jullie, is dit acceptabel of maakt Bethesda hier weer een fout?

Update: Bethesda geeft nu 500 Atoms aan diegene die niet tevreden is over de Collector’s Edition als antwoord op de negatieve berichten.

De beloofde en de daadwerkelijke tas

Materialen niet beschikbaar?

Greetings!

Thank you for contacting Bethesda Customer Support. My name is Nicholas and I’d be happy to help you today!

Due to unavailability of materials, we had to switch to a nylon case in the Fallout 76: Power Armor Edition. We hope this doesn’t prevent anyone from enjoying what we feel is one of our best collector’s editions.

Warm Regards,
Nicholas
Bethesda Customer Support

Te duur?!

blank

Beschrijving matcht niet met webshop foto’s

blank

Check het hier in de webshop zelf.