Trailer van Mutant Year Zero: Road to Eden laat een nieuwe held genaamd Farrow zien

Mutant Year Zero: Road to Eden komt op 4 december uit voor onder andere de PlayStation 4. In aanloop hier naartoe hebben we van uitgever Funcom al veel gameplay te zien gekregen. Vandaag hebben zij een nieuwe held onthuld, genaamd Farrow.

Farrow is één van de personages die spelers tegenkomen in ‘The Metal Fields’. Zij is zich niet bewust van haar afkomst, maar ze kan haar kenmerkende vermogen “Silent Assassin” gebruiken, wat haar in staat stelt om te strijden met deze vaardigheid en uitrusting, die haar helpen in het snel en stil uitschakelen van haar vijanden.

In de trailer hieronder zie je in het kort hoe Farrow te werk gaat. Ben je nog meer geïnteresseerd in deze game? Lees dan hier onze hands-on preview.

Boxshot Mutant Year Zero: Road to Eden

Mutant Year Zero: Road to Eden

Releasedatum:
04-12-2018
Genre:
Strategie
Uitgever:
Funcom
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

2 reacties

  1.    458 XP
    Oldskool-NL's avatar

    Kijk best uit naar deze game, hoop alleen wel dat ie minder hardcore is dan Xcom 2, die was voor mij echt niet te doen. Setting spreekt me sws meer aan. Ben benieuwd!

  2.    552 XP
    bzafs-'s avatar

    Ziet er mooi uit, snap er alleen niet veel van 😛

Lanceringstrailer Mutant Year Zero: Road to Eden laat de diverse helden van de game zien
Bekijk hier bijna een uur aan gameplay van Mutant Year Zero: Road to Eden
Meer details over het verhaal van Mutant Year Zero: Road to Eden bekendgemaakt