Binnenkort patch voor Fallout: New Vegas

Fallout: New Vegas is het vervolg op de gametopper Fallout 3. De game ligt nu al zo’n twee maanden in de winkelschappen, maar de gamers zijn nog lange niet tevreden aangezien de game vol zit met bugs. Toen de game net uitkwam was het al gelijk duidelijk, de game was gewoon nog niet af en er zaten veel te veel schoonheidsfoutjes in.

Vandaag is er gelukkig een patch aangekondigd die binnenkort te downloaden is voor de game. Een exacte datum hebben we niet meegekregen en wat er allemaal exact gepatched gaat worden is ook nog niet bekend. Wel weten we dat we het nog eventjes moeten doen in deze wereld vol met bugs en glitches, maar dit kan soms ook wel voor plezier zorgen.

Boxshot Fallout: New Vegas

Fallout: New Vegas

Releasedatum:
22-10-2010
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Bethesda
Ontwikkelaar:

2 reacties

 1.    844 XP
  thom430's avatar

  Ik vond die bugs wel meevallen, 1x een Varmint rifle scope glitch, 1 vastloper, en een Stealth boy + Anti-materiél rifle glitch.
  Meer niet, niks “gamebreaking”.

 2. Anoniem -   
  conjo's avatar

  yes, maar ze hadden toch al een patch uitgebracht door die all merkte ik echt veel verschill bleef niet meer freezen, en zelfs de laad tijd bij mij is stukken minder. dus laat maar weten voor die volgende patch.

Fallout New Vegas – Ultimate Edition is met stipt de beste deal uit Sony’s Essentials reeks
Fallout: New Vegas Ultimate Edition krijgt een launch trailer
Fallout: New Vegas Ultimate Edition komt in 2012
Duistere trailer van laatste Fallout: New Vegas DLC