BioWare is natuurlijk hard bezig om z’n eerstvolgende game Anthem klaar te maken en te releasen in het eerste kwartaal van 2019. Eerder dit jaar liet de executive producer van Dragon Age, Mark Darrah, al weten dat een klein gedeelte van de studio bezig is met een nieuwe Dragon Age. Helaas is er momenteel nog weinig nieuws naar buiten gekomen over deze game en weten we dus niet precies wat we kunnen verwachten.

Casey Hudson, general manager bij BioWare, heeft een interessant bericht geplaatst op het blog van de ontwikkelaar. Hij geeft in het kort aan dat Dragon Age een zeer belangrijke franchise voor de studio is en laat weten dat ze erg veel zin hebben om deze serie voort te zetten.

Lees hieronder het bericht van Casey:

“If you’ve been following these blogs, or myself and Mark Darrah on Twitter, you know we’re also working on some secret Dragon Age stuff. Dragon Age is an incredibly important franchise in our studio, and we’re excited to continue its legacy. Look for more on this in the coming month (though I won’t tell you where to look…)”

Ze geven aan komende maand meer bekend te maken. Het is speculeren, maar de kans is bijzonder groot dat ze tijdens The Game Awards op 6 december aanstaande wat meer over de nieuwe Dragon Age uit de doeken gaan doen. Wanneer wij meer weten, dan zullen we dat hier uiteraard melden.