ModNation Maandag: nieuwe DLC en december aanbieding

ModNation Racers gaat lekker de laatste tijd. Er zijn bijvoorbeeld drie pakketten gelanceerd met nieuwe circuitobjecten. Verder is er iedere week weer een nieuwe mod en kart te downloaden met de bijbehorende onderdelen. Deze DLC wordt altijd aangekondigd in de ModNation Monday op het officiële PlayStation Blog.

Deze week vieren ze dat ze genomineerd zijn voor een aantal awards. Verder kondigen ze de Mods aan die we deze week gaan krijgen in de PS Store. De Kerstman komt met zijn arrenslee, Super Mod komt met een hele coole auto en Sly Cooper, bekend uit de gelijknamige gameserie, komt met een stoere, gespierde auto.

De Kerstman zit ook in een pakket dat als aanbieding in de maand december komt. Hierin zitten ook Nukular en zijn Mauler Kart, Lil’ Tinker en zijn Soapbox Kart en Mouse Trap en zijn kaasauto. De carrosserie van die laatste zie je hierboven. Zorg dat je hem download voor 4 januari, want dan verloopt de aanbieding.

  1.    310 XP
    killbilspier's avatar

    toevallig ik heb hem vandaag ff gespeeld maar ik kwam erachter dat ik op mijn nieuwe ps3 ook overnieuw moest beginnen 🙁 maar ik ga hem denk ik verkopen.

    dus iemand interresse in modntion racers pm me!! ik verkoop hem of ik ruil hem (liefst ruilen)