Aankomende donderdagnacht zullen The Game Awards weer plaatsvinden en daar zullen tevens een hele hoop games onthuld worden. Wat we qua aankondigingen mogen verwachten is natuurlijk nog in nevelen gehuld, hoewel er hier en daar hints worden gegeven.

Zo verwachten we dat BioWare de nieuwe Dragon Age gaat laten zien en ook is er een kans op Splinter Cell. Geoff Keighley, organisator van het evenement, heeft een mooie trailer online gezet met daarin verschillende games die dit jaar zijn verschenen.

Er zit echter ook footage in van games die nog moeten verschijnen, zoals The Last of Us: Part II. Opvallend is ook dat er een heel kort shot in zit van Sam Fisher. Nu is dat shot afkomstig van de bonus missie met hem in Ghost Recon: Wildlands dus het kan toeval zijn.

Er gaan echter al langer geruchten dat Ubisoft werkt aan een nieuwe Splinter Cell en met zo’n shot in een trailer voor een aankomend evenement, gooi je natuurlijk olie op het vuur. Misschien is het niks, misschien kondigt Ubisoft de nieuwe Splinter Cell later deze week aan. Check de betreffende trailer hieronder.