Star Wars Jedi: Fallen Order van Respawn Entertainment verschijnt mogelijk eind 2019


Respawn Entertainment werkt aan Star Wars Jedi: Fallen Order, zo lieten ze eerder dit jaar op de E3 weten. Veel over de game is nog niet bekend, maar mogelijk zijn nu de eerste details gelekt. Iemand op Reddit was recent aanwezig bij een Star Wars marketing presentatie van Disney, waar een paar details over de game gedeeld werden.

Heel veel inhoudelijke details wist deze persoon nog niet te melden, maar de beschikbare informatie klinkt in ieder geval interessant. Zo zou deze titel gepland staan voor een release in november 2019. Wat op zich logisch klinkt, aangezien dat drie jaar na de release van Titanfall 2 zou zijn.

Ook wisselt EA de laatste paar jaar Battlefield met Star Wars af, dus een nieuwe Star Wars titel eind volgend jaar klinkt ons erg logisch in de oren. Verder kon de persoon nog kwijt dat de game zich vijf jaar na Revenge of the Sith afspeelt en dat de hoofdpersoon Cal heet, hij is een Padawan. Verder is een vrouw genaamd Ceres zijn mentor.

Tot zover de paar details die geplaatst werden op Reddit. Dit is niet te verifiëren, dus neem het vooralsnog met een korrel zout.

Boxshot Star Wars: Jedi Fallen Order

Star Wars: Jedi Fallen Order

Releasedatum:
15-11-2019
Genre:
Actie
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1. Anoniem -   
  145.94.181..xxx's avatar

  Wat een naam

 2.    954 XP
  Oldskool-NL's avatar

  Heul benieuwd! Respawn draag ik een warm hart toe.

 3.    2506 XP
  gamexl's avatar

  Ik ben bang dat het weer een “live Service piled with Micro-Transactions” ervaring wordt. Volgens mij hadden ze namelijk in eerste instantie een action/adventure game in gedachten met de schrijfster van de Uncharted Series (Anne Hennings geloof ik) maar zij is op een zijspoor gezet en ze hebben de hele benadering veranderd. Het wordt (alsof we er niet genoeg van hebben) waarschijnlijk een shooter…
  Hopelijk heb ik het mis en weten ze wel met iets verrassends te komen…

Vlak voor de E3 gaan we meer zien van Star Wars Jedi: Fallen Order
Nieuwe informatie over de wereld van Star Wars Jedi: Fallen Order bekendgemaakt
Paar mooie Star Wars Jedi: Fallen Order screenshots verschenen
Star Wars Jedi: Fallen Order officieel onthuld, check hier de eerste beelden en details