Respawn Entertainment werkt aan Star Wars Jedi: Fallen Order, zo lieten ze eerder dit jaar op de E3 weten. Veel over de game is nog niet bekend, maar mogelijk zijn nu de eerste details gelekt. Iemand op Reddit was recent aanwezig bij een Star Wars marketing presentatie van Disney, waar een paar details over de game gedeeld werden.

Heel veel inhoudelijke details wist deze persoon nog niet te melden, maar de beschikbare informatie klinkt in ieder geval interessant. Zo zou deze titel gepland staan voor een release in november 2019. Wat op zich logisch klinkt, aangezien dat drie jaar na de release van Titanfall 2 zou zijn.

Ook wisselt EA de laatste paar jaar Battlefield met Star Wars af, dus een nieuwe Star Wars titel eind volgend jaar klinkt ons erg logisch in de oren. Verder kon de persoon nog kwijt dat de game zich vijf jaar na Revenge of the Sith afspeelt en dat de hoofdpersoon Cal heet, hij is een Padawan. Verder is een vrouw genaamd Ceres zijn mentor.

Tot zover de paar details die geplaatst werden op Reddit. Dit is niet te verifiëren, dus neem het vooralsnog met een korrel zout.