Hitman 2 is nu een paar weken verkrijgbaar en hoewel de game op zichzelf genoeg content te bieden heeft om je mee te vermaken, is dat lang niet alles wat IO Interactive op de planning heeft staan. Net zoals bij het origineel zullen ze ook nu weer elke maand met verschillende extra activiteiten komen.

Aangezien we inmiddels in december zitten heeft de ontwikkelaar de roadmap voor deze maand bekendgemaakt en hieruit blijkt dat spelers zich niet hoeven te vervelen.

  • 6 december – Occupational Hazards: De ontwikkelaar heeft vijf contracten als feature aangemerkt. Deze contracten zijn gemaakt door de community en iedereen kan hier aan meedoen. Het thema deze keer is ‘Occupational Hazards’ en dat betekent dat alle contracten hier op gebaseerd zijn.
  • 13 december – The Aelwin Augment: Het tweede Escalation Contract brengt je naar Isle of Sgail en volgens de ontwikkelaar is The Aelwin Augment er één die je bij zal blijven.
  • 18 december – Surprise!: Vanaf 18 december is er een tijdelijke verrassing beschikbaar in de game voor alle spelers.
  • 21 december – The Revolutionary: Er zal een nieuw Elusive Target opduiken in Santa Fortuna en je hebt 10 dagen de tijd om het doel uit te schakelen. Lukt dat? Dan krijg je het casual tourist outfit met handschoenen.
  • 27 december – The Turms Infatuation: Een nieuw Escalation Contract in Santa Fortuna.

Wat de verrassing is die IO Interactive op 18 december zal toevoegen is nog een raadsel, spelers doen er goed aan om de game dan in ieder geval een keer op te starten.