Dat Fallout 76 een slechte start heeft gehad is een understatement, maar Bethesda wil er alles aan doen om alsnog een succes van de game te maken. Het is bekend dat er verschillende patches onderweg zijn, maar de ontwikkelaar heeft nu ook laten weten wanneer de beloofde ‘Live Events’ van start gaan, namelijk begin volgend jaar.

Bethesda weet nog niet een exacte datum te geven voor de start van de Live Events, maar ze gaven wel aan dat elk evenement een week lang zal duren. Tevens zal elk Live Event weer anders zijn en een ‘interessante twist’ op de gameplay brengen. Ook zal elk evenement er voor zorgen dat je een kleine ‘buff’ krijgt, maar de details over hoe en wat zijn nog niet bekend.

“We are excited to announce that, starting in early 2019, we plan to release a variety of in-game events that will take place over the course of a week. These events will be different every time, and will often provide a small buff or create an interesting twist on normal gameplay,” said Bethesda. The “small buff” is the interesting part, though what kind of rewards will be offered is still up in the air.”