Er is al het één en ander bekend via Reddit omtrent de Zombies modus van Call of Duty: Black Ops 4 en daar blijft het niet bij. Hierdoor is er niet veel meer te ontdekken voor spelers, want vrijwel alle geheimen waren al verklapt. Nu lijkt er weer een lek te zijn en ditmaal gaat het over de aankomende Zombies content.

Via de Franse versie van de game werd een afbeelding gevonden van de volgende Zombies map. Deze map heet – volgens de gelekte informatie – ‘Night of the Dead’. Op deze map krijgen we vier nieuwe personages om mee te spelen. Deze map zou een prequel zijn op de huidige maps die zich in de Chaos storyline afspelen. De omschrijving van de map luidt als volgt:

NIGHT OF THE DEAD

England, 1912. Associates of the relic hunter Alistair Rhodes, including a pseudo seer, a show cowboy, a retired general and his loyal butler, are invited to participate in a grand ball. But no one suspects the horror that awaits them.

Daarnaast zijn de personages niet zomaar een willekeurig viertal mensen. Als je goed kijkt zie je dat het hier om bekende acteurs en actrices gaat. Zo zien we onder meer actrice Helena Bonham Carter, die als zigeunervrouw gekleed is. Kiefer Sutherland is ook te zien, als een cowboy.

Het butler personage wordt gespeeld door acteur Charles Dance, ook wel bekend van zijn rol in Game of Thrones als Tywin Lannister. De identiteit van het laatste personage – de oude generaal – is nog niet helemaal duidelijk.  Hieronder kan je nog van ieder personage een gelekte afbeelding zien. Deze personages waren per ongeluk al in-game te bekijken.

Het is overigens niet de eerste keer dat een Zombies map bekende acteurs en actrices gebruikt als personages. Zo zagen we in Call of the Dead in de eerste Black Ops ook bekende personen voorbij komen, zoals horrorregisseur George Romero. Wanneer deze uitbreiding uitkomt is nog niet bekend. Binnen de community wordt gesuggereerd dat de uitbreiding wellicht volgende week al verschijnt.