Test Drive Unlimited 2 is een beetje een nobody geworden in de gamewereld. Jaren geleden werd al gelekt dat er een opvolger voor TDU1 in de pijplijn zat, maar in de tijd die eroverheen is gegaan zijn we verwend met onder andere Gran Turismo 5, Need for Speed: Hot Pursuit en Midnight Club LA.

In die tijd lijkt TDU2 een beetje verouderd te zijn geraakt, waardoor veel mensen toch maar voor Gran Turismo 5 zijn gegaan. Toch kun je als autoliefhebber niet ontkennen dat Test Drive Unlimited 2 een aantal prachtauto’s heeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Pagani Zonda Cinque, de Jaguar XKR, een heleboel Ferrari’s, de Audi RS5 en natuurlijk elke Nederlander zijn trots, de Spyker C8 Aileron.

Er is nu een nieuwe trailer van Test Drive Unlimited 2 waarin nog meer mooie auto’s te zien zijn. We zien onder andere de Bugatti Veyron Grand Sport, een normale Veyron, een Pagani Zonda F en opvallend genoeg: Porsches. Need for Speed heeft al jaren een exclusieve licentie voor Porsche die alleen bij uitzonderingen kan worden gedeeld. Cool dus dat er nog een spel Porsches gaat krijgen. Kijk hieronder naar de trailer.