Nieuwe Test Drive Unlimited 2 trailer

Test Drive Unlimited 2 is een beetje een nobody geworden in de gamewereld. Jaren geleden werd al gelekt dat er een opvolger voor TDU1 in de pijplijn zat, maar in de tijd die eroverheen is gegaan zijn we verwend met onder andere Gran Turismo 5, Need for Speed: Hot Pursuit en Midnight Club LA.

In die tijd lijkt TDU2 een beetje verouderd te zijn geraakt, waardoor veel mensen toch maar voor Gran Turismo 5 zijn gegaan. Toch kun je als autoliefhebber niet ontkennen dat Test Drive Unlimited 2 een aantal prachtauto’s heeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Pagani Zonda Cinque, de Jaguar XKR, een heleboel Ferrari’s, de Audi RS5 en natuurlijk elke Nederlander zijn trots, de Spyker C8 Aileron.

Er is nu een nieuwe trailer van Test Drive Unlimited 2 waarin nog meer mooie auto’s te zien zijn. We zien onder andere de Bugatti Veyron Grand Sport, een normale Veyron, een Pagani Zonda F en opvallend genoeg: Porsches. Need for Speed heeft al jaren een exclusieve licentie voor Porsche die alleen bij uitzonderingen kan worden gedeeld. Cool dus dat er nog een spel Porsches gaat krijgen. Kijk hieronder naar de trailer.

 1. Anoniem -   
  geurt's avatar

  Nou, ik neem aan dat het weer RUF’s zijn ipv porsches. Dit was in deel 1 ook zo.

 2.    458 XP
  TwysT's avatar

  @geurt: volgens mij heb je gelijk ook, want de porsch op 1.03 is idd een RUF, o.a. te zien aan de vorm en het aantal uitlaten en tevens staat er RUF op de nummerplaat…

 3.    1562 XP
  dikked's avatar

  ziet er echt vet uit
  kan niet w8ten totdat hij uitkomt

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Alle wagens die hier worden opgenoemd zitten ook in GT5, tel uit je winst…

 5.    220 XP
  salberts93's avatar

  @ afca-yuri uhm weet niet welke GT5 jij hebt maar volgens mij zitte de Zonda F, de RS5, de Veyron cabrio, de Zonda Cinque, Veyron SS en ga zo maar door allemaal niet in GT5

 6.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Where going to Ibiza. IWUIWUIWU. BACK TO THE ISLAND! IWUIWUIWU! Were GONNA HAVE A PARTY IWUIWUIWU!

 7.    281 XP
  Chazz_D's avatar

  I wanna have SEX ON THE BEACH!! come on THERES A PAAARTY! SEX ON THE BEACH!!!
  [/spam]