Afgelopen vrijdag kondigde Activision de remake van Crash Team Racing aan en die game bevat alles wat het origineel ook bevatte. Maar in een tijd dat een online multiplayer niet meer weg te denken valt, kent deze nieuwe uitgave straks ook online functionaliteiten bovenop de offline multiplayer opties.

Daarmee is de game op zich al uitgebreider dan het origineel, maar dat is nog niet alles. Bij de omschrijving van de game bij verschillende retailers valt ook te lezen dat er meer karts en banen in de game zitten dan in het origineel het geval was. Om welke karts en banen het precies gaat is niet bekend.

Activision heeft na de release van de Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy een tweetal extra levels uitgebracht. Dit waren levels die bij de oorspronkelijke ontwikkeling nooit zijn afgemaakt, maar dat gebeurde wel voor de remake. Mogelijk dat deze extra karts en banen gebaseerd zijn op onafgemaakte content van toen.

Zodra we hier meer over horen, dan lees je het hier. Als laatste hebben we hieronder nog de box-art van de game voor je.