Treyarch voorziet Call of Duty: Black Ops 4 vooral van nieuwe content door middel van gratis updates. Zo bracht update 1.09 verschillende nieuwe zaken naar de Blackout map, zoals je gisteren hier hebt kunnen lezen. Er komt echter ook ‘gewone’ downloadbare content naar de game en die content is nu door de ontwikkelaar onthuld.

Met de release van Operation Absolute Zero heeft Treyarch de eerste premium content uitgebracht. Het gaat hier om twee multiplayer maps en een nieuwe Zombies map. Hieronder de details per map.

Multiplayer

  • Elevation – Een middelgrote map geplaatst in een dorp in de bergen van Nepal. Elevation is een map waar spelers vooral de strijd van dichtbij aangaan in kleine huizen en krappe steegjes.
  • Madagascar – Een grotere map die zich bevind op het platteland van Madagascar. De stad staat op een heuvel, waar een medisch konvooi in een hinderlaag is gelokt. Het dorp wordt omringd door flank routes met een gevarieerde, natuurlijke omgeving en veel dekking voor spelers die de heuvel proberen te veroveren.

Zombies

  • Dead of the Night – Deze gloednieuwe zombie ervaring speelt zich af in 1912 en dropt spelers op een weelderig landgoed dat eigendom is van de beroemde schatten jager Alistair Rhodes. Dit keer kunnen spelers de rollen van nieuwe, kleurrijke helden aannemen en nieuwe wapens gebruiken om te strijden tegen diverse zombies. Ook nieuwe vijanden als vampiers en weerwolven, moeten verslagen worden om de nacht te overleven.
  • Bekende acteurs – Madame Mirela (Helena Bonham Carter), Gideon Jones (Kiefer Sutherland), “The Brigadier” (Brian Blessed) en de Butler, Godfrey (Charles Dance).

Deze content is beschikbaar voor alle houders van de Black Ops Pass en tevens krijgen zij direct toegang tot de Specialist Reaper. Deze Specialist is beschikbaar in Blackout.

Als je benieuwd bent naar de Trophies van de nieuwe Zombies map, zie hieronder.

Dead of the Night

Trial by Ordeal (Zilver)
-In Dead of the Night, defeat the evil within

Alchemical Opus (Brons)
-In Dead of the Night, create Prima Materia 3 times

Mega Bite (Brons)
-In Dead of the Night, get bitten by a Crimson Nosferatu

Board Gamer (Brons)
-In Dead of the Night, kill a Werewolf in the Library with a revolver

On the Clock (Brons)
-In Dead of the Night, stay within the clock circle until the time runs out

Master Your Craft (Brons)
-In Dead of the Night, use every crafting table

Quick Thinking (Brons)
-In Dead of the Night, unlock the Forest by round 7

Shockingly Good Time (Brons)
-In Dead of the Night, electrocute a Werewolf

Shrinking Feeling (Brons)
-In Dead of the Night, shrink 15 zombies with a single shot from Alistair’s Annihilator

Well Done (Brons)
-In Dead of the Night, stake a Nosferatu in the Dining Room