We moesten het even dubbelchecken toen we het gisteren online zagen verschijnen, maar het blijkt dus echt te kloppen. Game Mania laat je gratis en voor niets je PS4 Pro, inclusief alle originele accessoires, omwisselen voor een nieuwe. Zo kun je dus bijvoorbeeld je launch model PS4 Pro omwisselen voor een nieuwe versie die bijvoorbeeld veel stiller is. Om het nog mooier te maken, krijg je ook gewoon opnieuw weer 2 jaar garantie van Game Mania en dat allemaal gratis.

Lever je een PS4 (Slim) in met 500GB, dan kun je ook een PS4 Pro verwachten, al moet je dan wel €119 bijbetalen. Lever je een PS4 (Slim) in met 1TB? Dan krijg je voor €99 een gloednieuwe PS4 Pro. Dit is eerlijk gezegd de beste deal die je maar kunt bedenken en het is voor ons zelfs een raadsel hoe Game Mania hier überhaupt op denkt te gaan verdienen.

Inmiddels hebben we ook met Game Mania winkels gesproken en zij melden ons overweldigd te zijn door de actie en dat er inmiddels al een wachtrij is. Wil je er gebruik van maken, neem dan zo snel mogelijk contact op met je lokale winkel, zodat je snel op de wachtlijst wordt gezet.

Meer informatie over de actie tref je hier.